Tüm forumun uğraması lazım.
Tüm forumun uğraması lazım.
Seni banlamıslarAcil özet geçin acil, neler oluyor???
Sana demedim ayol sokak şeyinin parlak merakına dedim.Naptım ben, sadece herkes kendini deşifre ediyomuş bende ettim
ÇOK ŞEY KAÇIRDIN :fAcil özet geçin acil, neler oluyor???
ABOOOOOOOOO DOĞRU YA LASana demedim ayol sokak şeyinin parlak merakına dedim.
Kafa mı kaldı bende Yoldan fena çıkmış.Sana demedim ayol sokak şeyinin parlak merakına dedim.
Boşver. Bilmene gerek yok.Acil özet geçin acil, neler oluyor???
Ben oldummu bişi oluyor bu foruma tımarhaneye dönüyor sakinlik gidiyor @serhatt @xemrexxx @slhttnmtl @EmreCanSen bugün zaten neye uğradığını şaşırdın, bence bu gece burası tam senlik.
Neydi 😱 😱 😱Az önce yeni bi hesap gördüm açıldığı gibi banlanmış yeni hesap açtı gene galiba @serhatt @slhttnmtl @xemrexxx @Çiğdem
Uğursuzluk getirdin beeeBen oldummu bişi oluyor bu foruma tımarhaneye dönüyor sakinlik gidiyor @serhatt @xemrexxx @slhttnmtl @EmreCan
Alamancı. 😡 Bir gün elime düşeceksin, o zaman görüşeceğiz. 😡Boşver. Bilmene gerek yok.
Ben gördüğümde 17 dakikalık minik bi bebecikti Belki 23 aylık bir hesabı daha vardır.Az önce yeni bi hesap gördüm açıldığı gibi banlanmış yeni hesap açtı gene galiba @serhatt @slhttnmtl @xemrexxx @Çiğdem
Her şey senin yüzünden daja dün gül gibiydikBen oldummu bişi oluyor bu foruma tımarhaneye dönüyor sakinlik gidiyor @serhatt @xemrexxx @slhttnmtl @EmreCan
------
Neydi 😱 😱 😱
Parlaklarına dikkat etSana demedim ayol sokak şeyinin parlak merakına dedim.
Adını hatırlamıyorum ama haki rengiydi kapak fotosuBen oldummu bişi oluyor bu foruma tımarhaneye dönüyor sakinlik gidiyor @serhatt @xemrexxx @slhttnmtl @EmreCan
------
Neydi 😱 😱 😱
Boşuna assolist geliyor demedi @serhatt'ınki. Bugünde mübarek varmış demek ki. @slhttnmtl @AlosBen oldummu bişi oluyor bu foruma tımarhaneye dönüyor sakinlik gidiyor @serhatt @xemrexxx @slhttnmtl @EmreCan
------
Neydi 😱 😱 😱
Yazık kimae söylememiş. Bu cehennet, sokak şeysinin fake hesabı çıktı.Alamancı. 😡 Bir gün elime düşeceksin, o zaman görüşeceğiz. 😡
@cehennet'in alnı seccadeden kalkmıyordu günahını almayın herkes yapar o yapmazKafa mı kaldı bende Yoldan fena çıkmış.
Meraklı melahat olduğunu bilmiyordum. Hani sen çok 'cool'dun?Alamancı. 😡 Bir gün elime düşeceksin, o zaman görüşeceğiz. 😡
Yeter artık bugün olay üstüne olay. Çiğdem'i 3 evetle uğurluyoruz
@Çiğdem her şeyi 1 yıl önce baştan planlamış olabilir. Ondan bile şüphelendim şuan.Yeter artık bugün olay üstüne olay. Çiğdem'i 3 evetle uğurluyoruz
İş birliği mi yapıyomuş Bu arada hakkında neler düşünüyorum her şeyi öğrenip öyle gitti rahmetli.@Çiğdem her şeyi 1 yıl önce baştan planlamış olabilir. Ondan bile şüphelendim şuan.