Merhaba Arkadaşlar

Bazen öylesine gülümsemek iyidir
İsminiz Sera mi yoksa Sertap Erener’den mi geliyor nick?
Kayıt olma işlemine ansızın karar verdiğim için ve burada kalıcı olmak gibi bir planim olmadigi icin kullanıci adımı hiç düşünmedim. Nedense o an aklıma seramoni geldi fakat seramoney yaptım, bunun hiçbir nedeni yok

Ama sertab erener şeysi mantıklıymış.
Daha anlamlı bir kullanıcı adıyla yeniden mi üye olsam

Reactions: Tolstoyevski
Yaşım 19, öğrenciyim. Birtakım nedenlerden dolayı daha fazla detay vermek istemiyorum ama dediğim gibi istiyorsanız özelden yazabilirim.
Bu pek mantıklı değil. Komple forum olarak özelden soru sorarsak vermek istemediğiniz detayları öğrenmiş oluruz.

@seramoney

Bomba ki ne bomba, bu sezon harika gidiyor zaten hele son bölüm muazzamdı
Ben ilk sezonu izlemiştim, geçen sezon sadece arada youtubedan sahnelerini izliyordum. Fakat bu sezon diziye tutuldum, mükemmel ilerliyor cidden. Acaba Leyla diziden nasıl ayrılacak onu merak ediyorum şuan.

Reactions: alperuz
Senin de konunu okudum biraz, Almanya'da oturuyormuşun fakat ailen burdaymış. O ilginç geldi bana, ne yapıyorsun orada bu konuyu merak ettim.
Stalklanmışız da.

Okuyorum ben ya şuan üniversitedeyim, birde çalışıyorum. Pratik ve Teori bir arada yani.

Stalklanmışız da.

Okuyorum ben ya şuan üniversitedeyim, birde çalışıyorum. Pratik ve Teori bir arada yani.
Evet stalk yaptım biraz 😀
Benim de yurtdisinda yasamak gibi bir hayalim var (muhtemelen Amerika olur veya anadili ingilizce olan başka bir ülke) fakat bu anca üniversiteden sonra mümkün olabilir tabii.
Akrabanda falan mı kalıyorsun?

Reactions: kerem
Hayır kendi evimde kalıyorum, çok şükür.

Yurtdışına gideceksen ABD'yi önermem. Bizzat gittiğim için dışarıdan göründüğü gibi bir yer değil orası. Daha çok Avrupa ve Kanada'yı öneririm. Ben Almanya'dan memnunum, Avrupa'nın en iyi ülkesi. O yüzden yurtdışına gideceksen burayı da düşün bir bence.

Hiçbir ülkenin öyle dışardan göründüğü gibi toz pembe olmadığını biliyorum ama Amerika daha cazip geliyor bana ya. Almanya'da tam tersi hiç cazip gelmiyor. Almancayı sevmiyorum, bir de çok fazla türk var. Dili ingilizce olmayan bir ülkeye gideceksem bu Fransa olabilir.
Tabii hayat bu, ne olur belli olmaz. Daha bi önümde 5-6 sene var yaklaşık. Sen ne güzel bu yaşta birçok ülke gezmişsin, şanslısın.

Reactions: kerem
Anladım, sen dilden zaman kazanmak istiyorsun.
Ne ABD ne Fransa önereceğim yerler değil, zaten 19 yaşındasın daha. Önünde uzun yollar var.