Merdiven 6 => 1.Bölüm => TVen

007At post: 1387964' Alıntı:
İlk bölüm için iyi.Öbür bölümlerde ekşin istiyorum :D
İlk 3-4 bölüm serim bölümü olacak. Aksiyonlara hazırlık olsun diye :)

- - - Ekleme - - -

EveN post: 1387968' Alıntı:
Güzel ve kısa olmuş ilk bölüm. Keyifle okudum. İlk bölümde yokum ama. :D
Beğenmene sevindim :) 3.bölümden itibaren varsın ve sonra git gide önemin epey artacak beklemede kalınız :D :D

rengarenk post: 1387971' Alıntı:
İlk 3-4 bölüm serim bölümü olacak. Aksiyonlara hazırlık olsun diye :)

- - - Ekleme - - -

Beğenmene sevindim :) 3.bölümden itibaren varsın ve sonra git gide önemin epey artacak beklemede kalınız :D :D
Panpa bize de bir rol verseneflasbacklerle @mrt-06 nin kardeşi rolünde olabilirim :D

007At post: 1387982' Alıntı:
Panpa bize de bir rol verseneflasbacklerle mty-06 nin kardeşi rolünde olabilirim :D
vaov öyle bir karakter var zaten flashbacklarde :D o rol başkasınındı ama dur bi bakalım karakter çok zaten. Bir şeyler düşüneceğim :)

- - - Ekleme - - -

Reytinger post: 1387985' Alıntı:
Çok güzel ve başarılı olmuş.Akıcı da olmuş ayrıca.2.Bölümü bekliyorum.:) :)
Üstümden büyük bir yük kalktı ya beğenilmesine sevindim. :)

- - - Ekleme - - -

xemrexxx post: 1387986' Alıntı:
jenerik güzel olmuş:)
ilk bölüm için de çok iyi bir başlangıç olmuş :)
Thanks ortak :) Sevindim beğnmene.

rengarenk post: 1388015' Alıntı:
Keşke jeneriğe baksaydın baktıysan da dikkatli baksaydın :) İlerleyen bölümlerde olacaksın. Dur daha yeni başladı dizi :)

Tmm :) jeerige simdi bakacagim

- - - Ekleme - - -

Jenerige baktim :) Guzel olmus :D @rengarenk

Çok güzel bir bölüm olmuş.Heyecanı daha da artacak belli.2.bölümü bekliyorum merakla :)

Okudum baya bir rolüm var eline emeğine sağlık 2. bölüm daha kısa olursa daha iyi olur ama bölüm süper.

ozgur2113 post: 1388745' Alıntı:
Çok güzel bir bölüm olmuş.Heyecanı daha da artacak belli.2.bölümü bekliyorum merakla :)
Sevindim beğenmene :) 2.bölüm haftaya perşembe sizlerle:)

- - - Ekleme - - -

mrt-06 post: 1388754' Alıntı:
Okudum baya bir rolüm var eline emeğine sağlık 2. bölüm daha kısa olursa daha iyi olur ama bölüm süper.
Beğenmene sevindim. Ya bu uzunluk meselesine çare bulamıyorum. Kısa yazınca bir şeyler eksik kalıyor.