Evet sorgu odası gibi oldu biraz, anlık olarak sorasım geldi.Teşekkürler hep birlikte sanat dolu nice mesajlara diyelim...
Hediye geçmiş anıları ve zamanın gücünü tekrardan hatırlatıyor insana... Zimmer'ın şaheseri, heey gidi hey...
Gerçekten de zor bir soru ile geldin... Kendimi bir anda sorgu odasında hissettim ve tam da orada sorulmalık bir soru.
Yani normal bir zaman olsaydı ve L&M 8 yıllık can acıtan bir aradan sonra dönüş yapmasaydı elbette Nolan'dan Inception ve Interstellar seviyesinde 10 adet özel film izlemek cevabını verirdim... Ama şuan hazır sağ iken, yaşar iken, şu sinir bozucu zamanlarda 10 bölümlük L&M izleme hissi bana diğer tüm sanat eserlerini geri plana atma zorunluluğu hissettiriyor...
------
Sen de haklısın, böyle bir konu için bana zaman mekan fark etmeyecektir...Ama işte en azından araya bir bahane sıkıştırdım, bunu da çok görme be...
10 adet film 10 bölüm diziden çok daha doyurucu olur aslında ama en sevilen diziyle kurulan bağ da daha fazla ve yeri ayrı oluyor.
Yeni LM sezonunu da eski tadında ve samimiyetinde olur umarım da bu kadar beklediğinize değer.