daha henüz çaylak üye olduğu için bu hediye @MEnes e fazla gelir aniden bu şoku kaldıramaz bünyesi ? o yüzden bu hediyeyi ben kendime alayım menes e uygun bir hediye veririm bunun yerine
Ne yapalım ben de üşengeçliğimin sonucu çaylak durumundayım şuan. Normalde ilk takip ettiğim zamanlarda üye olsam senin kadar mesajım olabilirdi. Tyrion reyizi severim de ana hediyem daha bir iyiydi sanki ya ? Bu arada aradan laf yedirsen de yine de saol.tebrikler @MEnes kısa sürede 1000 mesaja ulaşma başarısı gösterdin kutluyorum seni aslında böyle uzaktan bakınca, benim yazdığım bir kamyon dolusu mesajın yanında senin yazdığın cücük kadar mesaj sayısı pekde bişeye benzemiyor ama yinede ayıp olmasın diye kutlayayım bari )
daha henüz çaylak üye olduğu için bu hediye @MEnes e fazla gelir aniden bu şoku kaldıramaz bünyesi ? o yüzden bu hediyeyi ben kendime alayım menes e uygun bir hediye veririm bunun yerine
@MEnes kusura bakma ben kızı kaptım sana cüceyi hediye ediyorum )
Saol kardeşim.tebrikler kardeşim
Teşekkürler.Tebrikler @MEnes
Teşekkürler inşallah.Tebrikler @MEnes nice güzel mesajlara.
Saol kardeşim.@MEnes tebrikler aga hayırlı olsun 1000 ler kulübü 🙂
ana hediyeyi kapmak için en az 20 bin mesaj yazman lazım şimdilik cüceyle idare et artıkNe yapalım ben de üşengeçliğimin sonucu çaylak durumundayım şuan. Normalde ilk takip ettiğim zamanlarda üye olsam senin kadar mesajım olabilirdi. Tyrion reyizi severim de ana hediyem daha bir iyiydi sanki ya ? Bu arada aradan laf yedirsen de yine de saol.
Saol kardeşim.
Teşekkürler.
Teşekkürler inşallah.
Saol kardeşim.
Çokmuş o da be, pazarlık payı yok mu hiç?ana hediyeyi kapmak için en az 20 bin mesaj yazman lazım şimdilik cüceyle idare et artık
pazarlık payı yok ama mesaj sayın 5000 i aşınca artık saplardan oluşmuş hediyelerden kurtuluyorsun kızlardan oluşan hediyeler geliyor ama çirkinlerinden başlıyorsun kapmaya mesaj sayısıyla birlikte hediyeelrin güzellik oranıda artmış oluyor düşün 20 binde o kızı kaparsa bir insan acaba 50 binde neyi kaparÇokmuş o da be, pazarlık payı yok mu hiç?
Hııımmmm. Sistemi anladım, güzelmiiişş. @xemrexxx kadar gitmemeye özen gösteririm.pazarlık payı yok ama mesaj sayın 5000 i aşınca artık saplardan oluşmuş hediyelerden kurtuluyorsun kızlardan oluşan hediyeler geliyor ama çirkinlerinden başlıyorsun kapmaya mesaj sayısıyla birlikte hediyeelrin güzellik oranıda artmış oluyor düşün 20 binde o kızı kaparsa bir insan acaba 50 binde neyi kapar
yalnız çok fazla mesaj yazmanın zararlarıda var mesela 100 bini geçmemeye dikkat et 100 bini geçenin hediyesi doplardan oluşuyor misal @xemrexxx kazayla 100 bini geçti artık ödül olarak her artan mesaj sayısı oranında dop kazanıyor en son felix i almıştı şimdi ilk kutlamada korişi kazanacak )
Ben de öyle ummaktayım teşekkürler.@MEnes tebrikler cidden iyi çıkış yaptın iyi ki katılmışsın aramıza
Umarım 2000'ler kulübüne favori üye olarak girmiş olursun
Teşekkürler. Ben de aynı tepkiyi veriyorum, iyi ki gelmişim.Tebrikler süper bir giriş yaptın foruma, iyi ki gelmişsin.