MEnes 1.000'ler Kulübünde!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Doğu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Doğu

Konu Sahibi
Favori Üye
Ölümsüz Üye
Reaksiyon puanı
20,688
Puanı
860
Forumumuzun yeni üyesi @MEnes, 1.000'ler kulübüne girdi ve söz verdiğim gibi konusunu ben açtım :)

Kendisini tebrik ediyor ve nice mesajlarla uzuuun bir süre boyunca aramızda kalmasını temenni ediyoruz..

Bugün hediye vermek isterdim ama hediyelerin en büyüğünü GALATASARAY verdi :) Ben yine de konuyu süslemek adına birşeyler ateşleyeyim :)

ChE6hnUWIAIIDQJ.jpg

@Doğu eyvallah kardeşim. Ödülün en büyüğünü aldık zaten. :D Ben de burada olmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Uzun süreli olacaktır inşallah. :)

Tebrikler kardeşim başarılarının devamını diliyorum sende Dogu gibi foruma çabuk uyum sağladın :)
Saol kardeşim. Aynen biraz benziyoruz birbirimize. :)

@Doğu eyvallah kardeşim. Ödülün en büyüğünü aldık zaten. :D Ben de burada olmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Uzun süreli olacaktır inşallah. :)

Saol kardeşim. Aynen biraz benziyoruz birbirimize. :)
Gerçekten sende kendimi görüyorum ama sen beni de geçtin sayılır :A Hemen uyum sağladın ve muhabbetin on numara :) Hem de gececisin daha ne olsun :) (99 kuruş farkla mega boy sıvacılık :A)

Gerçekten sende kendimi görüyorum ama sen beni de geçtin sayılır :A Hemen uyum sağladın ve muhabbetin on numara :) Hem de gececisin daha ne olsun :) (99 kuruş farkla mega boy sıvacılık :A)
Anormallik konusunda yarışacağımız asıl kişi gelmedi. @destere:A Eyvallah muhabbet keyifli olmasa ben de böyle uyum sağlayamazdım zaten. :A

Tebrik ederim. 🙂 Seninle pek tanışamadık gecelerin adamısın bende sabahcıyım :( yazın kaynaşırız diye umuyorum. :X ama yorumlarını takip ediyorum eğlenceli birisin iyi ki üye olmuşsun. 🙂

Tebirikler hacı @MEnes, buyur bu da hediyen. :)

Cg64uHsW0AAfgxf.jpg
Bu hediye karşısında kelimelerim tükendi. Teşekkürler. :A
Tebrik ederim. 🙂 Seninle pek tanışamadık gecelerin adamısın bende sabahcıyım :( yazın kaynaşırız diye umuyorum. :X ama yorumlarını takip ediyorum eğlenceli birisin iyi ki üye olmuşsun. 🙂
Teşekkürler. Kaynaşırız elbet ya, bir yere kaçmıyoruz sonuçta. :)
Tekrardan hoş geldin diyelim ve tebrikler @MEnes kısa sürede varlık gösterebilmen çok hoş. :D
Tekrardan hoşbulduk, :D Teşekkürler :)
@MEnes tebrikler. :A

Gececi tayfanın hası. :A
Nice geceler bizim olsun teşekkürler. :A