Menemen konusunda paylaşmışsınHarikaydi. Artık salçalı yapacam
Bu menemen değil yalnız Soğan salça ve yumurta. Bu başka bir lezzet canım
Menemen konusunda paylaşmışsınHarikaydi. Artık salçalı yapacam
Bu menemen değil yalnız Soğan salça ve yumurta. Bu başka bir lezzet canım
Çünkü ilk mesajımda bundan söz etmistim ve MasacRE de aynısının salçalısındna söz edince benimde canım çekti. Yaparken attım resimMenemen konusunda paylaşmışsın
Bir gün bana da yaparsınÇünkü ilk mesajımda bundan söz etmistim ve MasacRE de aynısının salçalısındna söz edince benimde canım çekti. Yaparken attım resim
O zevke dayalı bir şey Menemenin orjinalı Domates biber diğer şeyleri katarsan tadı güzel yine olabilir ama soğan ve ya başka bir şey katanlar bilsinler ki o yedikleri Menemen değilMenemen soğansız yenir tabii ki, küçüklüğümden beri öyle alıştım ben, yeni yeni icatlar çıkarmayın.
Menemen soğanla yenmez ama soğanı ayrıca yerim ben. Sarımsağın da kokusunu sevmezdim, sağlıklı diye ona da tahammül etmeye başladım. Haftada 1-2 yediğim oluyor. Restoranlarda közlüyorlar, o zaman kokmuyor pek. Evde yediğin zaman hem acı, hem kokusu ağır.O zevke dayalı bir şey Menemenin orjinalı Domates biber diğer şeyleri katarsan tadı güzel yine olabilir ama soğan ve ya başka bir şey katanlar bilsinler ki o yedikleri Menemen değil
Soğanı zaten yemekleri kavurma dışında asla yemem
Aaa yok pişmişte olsa yemem çiğ yiyenin yanında da durmam Sarımsakta sevmiyorum kendi cacığımda mesala kullanmam hıyarlı yoğut iyidirMenemen soğanla yenmez ama soğanı ayrıca yerim ben. Sarımsağın da kokusunu sevmezdim, sağlıklı diye ona da tahammül etmeye başladım. Haftada 1-2 yediğim oluyor. Restoranlarda közlüyorlar, o zaman kokmuyor pek. Evde yediğin zaman hem acı, hem kokusu ağır.
Bizimkiler sağlık için yiyor, ben de kokusunu sevmesem de alışmak durumunda kaldım Babam genç görüntüsünü spora ve sarımsağa borçlu, ona emin oldum ben. Cilde çok iyi geliyor. Bir sürü faydası var, geleceğe de yatırım yapmak lazım.Aaa yok pişmişte olsa yemem çiğ yiyenin yanında da durmam Sarımsakta sevmiyorum kendi cacığımda mesala kullanmam hıyarlı yoğut iyidir
Cilde sürülebilir karışık mağzemeler hazırlamışımdır bende cild içinBizimkiler sağlık için yiyor, ben de kokusunu sevmesem de alışmak durumunda kaldım Babam genç görüntüsünü spora ve sarımsağa borçlu, ona emin oldum ben. Cilde çok iyi geliyor. Bir sürü faydası var, geleceğe de yatırım yapmak lazım.
Sağlık için bazı tavizler verilmesi gerekirse veririz, yapacak bir şey yok.
Siz anlamazsınız bizim zevklerimizi. Salatalık turşusu, lahana turşusu falan mükemmel olur. Biber de severim, pul biber mercimek çorbasına katılınca süper oluyor tavsiye ederim.Cilde sürülebilir karışık mağzemeler hazırlamışımdır bende cild için
Ama yemek ayrı yemem ayoll Biber falan öyle acı şeylerde yemem turşu biberi mesala midemi yakıyor benim nasıl öyle kraker gibi yiyorlar anlamıyorum erkeklerin midesi zaten çöp kovası olarak görüyorum ben
Aaa salatalık turşusu severimSiz anlamazsınız bizim zevklerimizi. Salatalık turşusu, lahana turşusu falan mükemmel olur. Biber de severim, pul biber mercimek çorbasına katılınca süper oluyor tavsiye ederim.
Aferin.Aaa salatalık turşusu severim
Erkeklerin zevki çiğneyebildiği şeyleri yiyorlar çğnensin yeter
Güzel gözüküyor afiyet olsun@MasacRE- salçalısından söz edince yaptım bile ve tadı harikaydı tüm gün acıkmam
Bak resimlerle gösterdim üstelik yaparken
@gözlemci @MEnes @denizz19 @DarkLegenD
Hiç iştah açıcı görünmüyorŞimdide bunu yaptım baktım bir tabakta soğan maydanoz domates var. Kötü olmasın diye değerlendiriyorum
Ekli dosyayı görüntüle 61182
@Sherlock @denizz19 @MasacRE- @MEnes
Daha çiğ haliydi. lezzetliydi yine akşama kadar rahatım keyif çayımı içiyorum şuanHiç iştah açıcı görünmüyor
Tam senin tipin Medet sana yapalım @Çiğdem- anlasın sonra kıymetimi SerhatMedet tam eş olcak adam sana yapalım şunu