'Mendirman Celaleddin' ATV'de Yayınlanacak!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,729
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Ejfdn9OXkA0sd7m

'Celaleddin Harzemşah'ın hayatını anlatan 'Mendirman Celaleddin' ülkemizde hangi kanalda yayınlanacak?

Yapımını Bozdağ Film'in üstlendiği, başrollerinde Emre Kıvılcım, Yulduz Radjova, Rano Shodiyeva, Rayxoun Ulesanova, Tohir Saidov, Saide Rametova ve Gülenay Kalkan Ünlüoğlu'nun yer aldığı yapım ATV'de ekrana gelmeye hazırlanıyor.

'Bozkır Arslanı Celaleddin' yakında ATV'de!

Ben de yeni dizi sandım. Allah Allah Celaleddin diye bir dizi yapmıştı Mehmet Bozdağ diyorum kendi kendime. Meğrrsem aynı diziymiş. :A

Bekliyoruz, belki izlerim. :)

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Kuruluş Osman'ın sezon finali vermesinin ardından çarşamba akşamları yayınlanır muhtemelen. :)

Yazın 5-6 reyting alır en azından. :)

İzleyeceğimi zannetmiyorum ancak ilgi görecektir dizi. Özbekistan'da reytingleri iyi mi acaba bu dizinin?

Bozkır Arslanı Celaleddin dizisi, Bozdağ Film tarafından yapıldı. Türk-Özbek ortak yapımı olan dizi İlk kez Özbekistan'da yayına girmişti. Şimdi Türkiye dahil bir çok ülkede yakında yayına girecek.

Dizinin Harzemşahlar Devleti’nin son lideri Celaleddin Harzemşah’ın hayatını konu ediyor. Yenilmez hükümdar Cengiz Han'ın ordularını üst üste mağlup edip, Moğol ordularının yenilemeyeceği efsanesini yerle bir eden, 'gerçek bir kahraman ve devlet adamı'.

Özbekistan'da Mendirman Celaleddin olarak yayınlanmıştı. Türkiye'de ise Bozkır Arslanı Celaleddin olarak yayınlanacak.

Dizinin 2. sezonu bu ay (Mayıs) içerisinde çekilecek.
------

Kuruluş Osman'ın sezon finali vermesinin ardından çarşamba akşamları yayınlanır muhtemelen. :)

Yazın 5-6 reyting alır en azından. :)
Alır ancak dizi 13 bölüm falan çekildi. 2. sezonu bu ay içerisinde çekilecek. Yabancılar 50 dk 1 saat izlerken biz 2 saatlik birleşmiş bölümü izleyeceğiz. :)

Bu dizi de burada yayınlanmasa bir şey olurdu mazallah. Gülenay Kalkan'ın instagram hesabında bir sahne gördüm ve beni uzaklaştırmak için yetti de arttı bile. :A Ve Allah aşkına bu dizi neden yazın yayınlanıyor, ne gerek vardı yazın. Kanalı ise asla şaşırtmadı. Umarım boşluktan 10+ falan almaz.

• Güldürdün
Reactions: Carpe Diem