Ay hadi inş.18 Ağustos Salı'ya yayında olur tahminen.
Ay hadi inş.18 Ağustos Salı'ya yayında olur tahminen.
Her sezon oyuncu değiştirmiyor, her dizide olduğu gibi yeni sezonda oyuncu giriş-çıkışı oluyor. Brezilya dizilerine 3.sınıf demeye de hakkın yok, Türk dizileri sanki 1.sınıf.3. sınıf Brezilya pembe dizileri gibi her sezon oyuncu değiştiren dizinin fanı söylemesin bunu.
Onu demiyorum 2-3 sezonluk karakterleri canlandıran oyuncuların değişip yenilerinin gelmesini diyorum.Her sezon oyuncu değiştirmiyor, her dizide olduğu gibi yeni sezonda oyuncu giriş-çıkışı oluyor. Brezilya dizilerine 3.sınıf demeye de hakkın yok, Türk dizileri sanki 1.sınıf.
Aslında ben ''İyi Günde Kötü Günde'' cuma olur diye düşünüyordum ama kanalın 'Babil' dizisi var. Bu mantıkla ''İyi Günde Kötü Günde'' dizisi perşembeye gelebilir, ''Kırmızı Oda'' da cumaya gelir.Ay hadi inş.Bu dizi salı, Kırmızı Oda da cuma olursa tadından yenmez.
Çocuk üniversite sınavına hazırlanacağı için ayrıldı belki, hadi buna da laf etsene.Onu demiyorum 2-3 sezonluk karakterleri canlandıran oyuncuların değişip yenilerinin gelmesini diyorum.Neyse ki her seferinde kendisini rezil edecek bir şey yapıyor bu dizi.
İyi Günde Kötü Günde hafta sonu olur diğer günlerde ihtimali çok düşük.Aslında ben ''İyi Günde Kötü Günde'' cuma olur diye düşünüyordum ama kanalın 'Babil' dizisi var. Bu mantıkla ''İyi Günde Kötü Günde'' dizisi perşembeye gelebilir, ''Kırmızı Oda'' da cumaya gelir.
DEK çarşamba zaten. O Ses Türkiye maratonu var, geriye perşembe ve cuma kalıyor zaten. Star'ın programını da düşünüyorum, İyi Günde Kötü Günde'yi bence hafta sonuna koymazlar. Yani hafta içine koyarlar gibi, aslında tam pazar günü gidecek bir dizi deneseler keşke.İyi Günde Kötü Günde hafta sonu olur diğer günlerde ihtimali çok düşük.Kırmızı Oda'yı da başka bir doktor diziyle aynı güne koymak çok saçma olur üstelik İstanbullu Gelin etkisi de varken.
Valla Acun'un zamanında Jet Sosyete ve Kızım için yaptığı isabetli gün seçimlerini düşünerek duamı ediyorum 2 sezon öncesindeki gibi.
Niye hafta içi olmasın ki kadro, konu bas bas bağırıyor hafta spnuyum diye.DEK çarşamba zaten. O Ses Türkiye maratonu var, geriye perşembe ve cuma kalıyor zaten. Star'ın programını da düşünüyorum, İyi Günde Kötü Günde'yi bence hafta sonuna koymazlar. Yani hafta içine koyarlar gibi, aslında tam pazar günü gidecek bir dizi deneseler keşke.
Bu gidişle diziler ara verebilir sonbahardaki duruma göre, umarım bol stok ile gidiyorlardır...Niye hafta içi olmasın ki kadro, konu bas bas bağırıyor hafta spnuyum diye.korona olmasa yazın çarşamba yayınlanacakmış ama o ihtimal de kalktığı için mecburen yolcu.
Neyse şu gün stresi beni çok yoruyor ikisi de güzel günlerde olsun yeter.Normalleşmeye ihtiyacım var.
Günde hala 900 vaka varken hala setler devam ediyor ve kanallar da aylardır dizi yayınlayamadıkları için zorda o yüzden gerekli önlemlerle devam ederler.Bu gidişle diziler ara verebilir sonbahardaki duruma göre, umarım bol stok ile gidiyorlardır...
Setler durduğunda olay daha anlaşılamamıştı, 4000-5000 vaka civarı geliyordu maalesef. Ülkemizde pandeminin merkezi İstanbul, dizi çekimlerinin büyük çoğunluğu da orada gerçekleşiyor. O konuda emin değilim açıkçası, sağlık her şeyden önemli sonuçta bir yere kadar zorlanır bu durum da.Günde hala 900 vaka varken hala setler devam ediyor ve kanallar da aylardır dizi yayınlayamadıkları için zorda o yüzden gerekli önlemlerle devam ederler.
Çağatay Ulusoy bölümü de merakla bekleniyor.Tuba Büyüküstün fanları bir işe yarıyor sonunda.İlk bölümde sosyal medyayı yıkıp geçmeli.
Ekli dosyayı görüntüle 90420
@Özgür @alperuz @Yiğitt @mesmeso61 @xemrexxx
Neyse ona da katlanacağız artık.Çağatay Ulusoy bölümü de merakla bekleniyor.
Reytingler en yüksek bölümü o zamana alır bence.Neyse ona da katlanacağız artık.
Hayırlısı.Reytingler en yüksek bölümü o zamana alır bence.(Keşke Beren Saat de konuk olsa...)
Başka donuk kim?Hayırlısı.Ay yok istemez bir donuk yeter bu diziye.
Beren ve Tuba işte.Başka donuk kim?
Türk Malı ailesi gibi olamaz tabi, nerede o samimiyet?Beren ve Tuba işte.Buzdolabı güzelleri.
Ne alaka.Türk Malı ailesi gibi olamaz tabi, nerede o samimiyet?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?