yani tabii o saydığın dizilerin afişlerinin de yine gideri var. Bazı diziler var ki evin beyinden hizmetçisine kadar her şey afişte.Mucize Doktor'un afişini pek sevmiyorum ben ya. Baraj ve Yasak Elma'nın afişi iyi duruyor sadece.
yani tabii o saydığın dizilerin afişlerinin de yine gideri var. Bazı diziler var ki evin beyinden hizmetçisine kadar her şey afişte.Mucize Doktor'un afişini pek sevmiyorum ben ya. Baraj ve Yasak Elma'nın afişi iyi duruyor sadece.
yani tabii o saydığın dizilerin afişlerinin de yine gideri var. Bazı diziler var ki evin beyinden hizmetçisine kadar her şey afişte.
Aynen Öyle olanları hiç sevmiyorum, sadece başroller nelerine yetmiyor.
başrollerine güvenmeyip ''bakın başka alternatiflerimiz de var'' mantığı güttükleri kesin.Aynen Öyle olanları hiç sevmiyorum, sadece başroller nelerine yetmiyor.
başrollerine güvenmeyip ''bakın başka alternatiflerimiz de var'' mantığı güttükleri kesin.
Bu kadını afişin göbeğine koymaları lazımdı.Hükümet gibi kadın. Benim de menajerim Feris olsun. @Özgür @alperuz @mesmeso61
Ekli dosyayı görüntüle 90404
Çok başrollü bir iş zaten biri diğerinin önüne geçemez. Nerede olursa olsun ışık saçıyor ayrıca.Bu kadını afişin göbeğine koymaları lazımdı.
Olabilir, öndeki kaknemler yerine Barış ve Canan olmalıydı.Çok başrollü bir iş zaten biri diğerinin önüne geçemez. Nerede olursa olsun ışık saçıyor ayrıca.
Ne istiyorsun be taş gibi çift.ss Ayrıca afişe bakınca en başta ayakta duranlar dikkat çekiyor yani kafi.Olabilir, öndeki kaknemler yerine Barış ve Canan olmalıydı.
Iyy mıymıntı bir çift olacak kesin görürsün.Ne istiyorsun be taş gibi çift.ss Ayrıca afişe bakınca en başta ayakta duranlar dikkat çekiyor yani kafi.
Ay fragmana daha 1 saat var çatlayacağım.
Ben de kendime ediyorum.Kullanmanı tavsiye ederim.
Iyy mıymıntı bir çift olacak kesin görürsün.
Sen seversin mıymıntı çift.
Gayet sıcak bir çift hele ki senin YılKer'den kat kat iyidir.Sen seversin mıymıntı çift.
En başta olmasına bakma afişteki herkes başrol.Afiş çok iyi olmuş.
48 yaşındaki Barış Falay'ın ismi ilk kez başa yazılıyor. Daha nice başrollere inşallah...
Belirtmek istediğim, Barış Falay adına bir ilk olması. Yani kadroda Kenan veya Çağatay olmadığına göre bu dizinin başrolü net olarak Barış Falay'dırEn başta olmasına bakma afişteki herkes başrol.
Hayır işte orijinal dizinin konusu İstanbul'a gelip ajansta çalışmaya başlayan kız ve 4 menajer üzerine kurulu yani Barış Falay ne kadar başrolse Canan Ergüder, Fatih Artman vs. de o kadar eşit başrol.Belirtmek istediğim, Barış Falay adına bir ilk olması. Yani kadroda Kenan veya Çağatay olmadığına göre bu dizinin başrolü net olarak Barış Falay'dır
Hiç sanmıyorum. Barış Falay > DiğerleriHayır işte orijinal dizinin konusu İstanbul'a gelip ajansta çalışmaya başlayan kız ve 4 menajer üzerine kurulu yani Barış Falay ne kadar başrolse Canan Ergüder, Fatih Artman vs. de o kadar eşit başrol.
Barış Falay başkadır. Ezel'de role en yakıştırıdığım karakter Tunçel Kurtiz ile. Bu ikisinin sahneleri bambaşka bir zevk veriyor.Hiç sanmıyorum. Barış Falay > Diğerleri
Ezel izlemelisin...
Adamın oyunculuğuna laf ettiğim yok zaten bilgi sahibi olduğum için açıklama getiriyorum.Hiç sanmıyorum. Barış Falay > Diğerleri
Ezel izlemelisin...