'Menajerimi Ara'nın Afişi Yayınlandı! | Star TV

Aynen ya normalde hep kesin kararlar veremem ama bunu seveceğime eminim n gibi tek bir kusur yok sanırım bu Bizim Hikaye'den sonra onun gibi kaçırmadan izleyeceğim ve bayılacağim bir dizi olacak. :bhr:

Tanıtımlar yayınlanmadan önce senin gibi kuşkularım vardı aslında, ama tanıtımlar ile gitti onlar. :A Kaçırmadan izlerim bende, ama Salı günü olursa Baraj'ı bırakamam. :F

• Beğendim
Reactions: slhttnmtl
Tanıtımlar yayınlanmadan önce senin gibi kuşkularım vardı aslında, ama tanıtımlar ile gitti onlar. :A Kaçırmadan izlerim bende, ama Salı günü olursa Baraj'ı bırakamam. :F
Ben ne yapacağımı bilmiyorum ama salı olursa sanırım Baraj benim için internet dizisi olacak. :A
Perşembe olursa Mucize Doktor internet dizisi olacak. :A
Pazartesi olursa oylama yaparım herhal. :A
Cuma olursa Babil internet dizisi olacak. :A
(Hepsi büyük ihtimalle kesin değil. :A)

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Ben ne yapacağımı bilmiyorum ama salı olursa sanırım Baraj benim için internet dizisi olacak. :A
Perşembe olursa Mucize Doktor internet dizisi olacak. :A
Pazartesi olursa oylama yaparım herhal. :A
Cuma olursa Babil internet dizisi olacak. :A
(Hepsi büyük ihtimalle kesin değil. :A)

Cuma ve Pazar günü takip ettiğim dizi yok. Ama bu iki güne de gelmeyeceği kesin. :A Sefirin Kızı var Pazartesi.

Salı veya Perşembe olursa her türlü internet dizisi olacak. :F

• Beğendim
Cuma ve Pazar günü takip ettiğim dizi yok. Ama bu iki güne de gelmeyeceği kesin. :A Sefirin Kızı var Pazartesi.

Salı veya Perşembe olursa her türlü internet dizisi olacak. :F
Tamam o zaman iyi.
Bende de Yasak Elma var pazartesi ve bırakacağımı sanmıyorum ama bilemiyorum. :A
Ben bunu internete atamayacağım ya. :A

Tamam o zaman iyi.
Bende de Yasak Elma var pazartesi ve bırakacağımı sanmıyorum ama bilemiyorum. :A
Ben bunu internete atamayacağım ya. :A

Sezon dizileri başlayana kadar TV'den takip ederim, ama yeni bir dizi için asla bırakmam bir diziyi. :A Özellikle Yasak Elma ve Mucize Doktor'u. :F

Zalim İstanbul gelince Yasak Elma'yı bırakmıştım, internetten takip edince bir şey anlamıyorum. :F

Hükümet gibi kadın. :bhr: Benim de menajerim Feris olsun. :Z @Özgür @alperuz @mesmeso61

20200731_174542.jpg

• Harika
Reactions: mesmeso
Sezon dizileri başlayana kadar TV'den takip ederim, ama yeni bir dizi için asla bırakmam bir diziyi. :A Özellikle Yasak Elma ve Mucize Doktor'u. :F

Zalim İstanbul gelince Yasak Elma'yı bırakmıştım, internetten takip edince bir şey anlamıyorum. :F
Ben de bırakmam ama içimde sanki melek şeytan kavgası var ne yapacağımı bilemiyorum. :A
Aslında internetten ben anlayabiliyorum da televizyon kadar keyifli olamıyor. :F

• Güldürdün
Ben de bırakmam ama içimde sanki melek şeytan kavgası var ne yapacağımı bilemiyorum. :A
Aslında internetten ben anlayabiliyorum da televizyon kadar keyifli olamıyor. :F

Aslında internetten daha iyi olması lazım, reklam derdi yok :A İstediğin yerde durdurabiliyorsun falan ama dediğin gibi TV kadar keyifli olmuyor. :A

• Güldürdün
Televizyonda YouTube'dan izleyince 5 saniye falan reklam oluyor, var mı bilmiyorum. Ben bilgisayar ekranını TV'ye bağlıyorum öyle izliyorum. :A
Var da geçiliyor ama zor oluyor ben de laptopum olmadığı için bazen Tv de oynat gibi bir şey çıkıyor ona tıklıyorum videoyu telefondan seçiyorum televizyonda oynuyor youtube için. :A

• Beğendim
Var da geçiliyor ama zor oluyor ben de laptopum olmadığı için bazen Tv de oynat gibi bir şey çıkıyor ona tıklıyorum videoyu telefondan seçiyorum televizyonda oynuyor youtube için. :A

YouTube'da Premium almaları için reklamları iki saat yapıyor. :A Cidden sıkıyor, ama ben son iki üç aydır hiç çekmiyorum bu derdi. :F

• Beğendim