Ben de niye dün yayında görünmedi diye merak etmiştim. @mesmeso ısrarla herkesin kendisi gibi yüzeysel düşündüğünü iddia ediyor olabilir ama oyuncuların ne kadar üzüldüğü ortada.
Medyapım'ın Ay Yapım kadar geniş oyuncu havuzu var mı?Uyarladığı her dizi (bir kaçı hariç) yüksek reyting alan Medyapım var. Eğer bu diziyi Medyapım uyarlasaydı çok daha iyi bir dizi izlerdik.
Kariyerinde nadir tutmuş dizisi olan birisi tabii ki üzülecektir. Fatih Artman ve Barış Falay gibi adamlar böyle diziler için üzülmez bile. Hemen unutup kariyerini yükseltecek bir sonraki yapımı ararlar.Ben de niye dün yayında görünmedi diye merak etmiştim. @mesmeso ısrarla herkesin kendisi gibi yüzeysel düşündüğünü iddia ediyor olabilir ama oyuncuların ne kadar üzüldüğü ortada.
O insanlar 45 hafta boyunca yığınla güçlüğe rağmen birlikte çalıştılar ve birbirlerinden ayrıldıkları için üzülmeleri gayet normal yani bunun dizi tutturup tutturmama gibi çocukça bir bahaneyle alakası yok. Olaya o kadar düz ve duygusuz bir yerden bakıyorsun ki anlatamam.Medyapım'ın Ay Yapım kadar geniş oyuncu havuzu var mı?
Kariyerinde nadir tutmuş dizisi olan birisi tabii ki üzülecektir. Fatih Artman ve Barış Falay gibi adamlar böyle diziler için üzülmez bile. Hemen unutup kariyerini yükseltecek bir sonraki yapımı ararlar.
Geniş oyuncu havuzu olan Ay Yapım'ın getirdiği konukları da gördük. Bir oyuncunun bu diziye konuk olarak gelmesi için Ay Yapım ile çalışması mı gerekiyor?Medyapım'ın Ay Yapım kadar geniş oyuncu havuzu var mı?
Bizim versiyonda;
bakalım bu isimlerden kaç tanesini göreceğiz.Kıvanç Tatlıtuğ
Zerrin Tekindor
Perihan Savaş
Mustafa Avkıran
Sedef Avcı
Necip Memilli
Yiğit Özşener
Murat Daltaban
Nihat Altınkaya
Nur Fettahoğlu
Hazal Kaya
Selçuk Yöntem
Beren Saat
Salih Kalyon
Levent Can
Sarp Akkaya
Berrak Tüzünataç
Rıza Kocaoğlu
Bade İşçil
Haluk Bilginer
Burçin Terzioğlu
İpek Bilgin
Cansu Dere
Kenan İmirzalıoğlu
Esra Dermancıoğlu
Kaan Taşaner
Buğra Gülsoy
Musa Uzunlar
Sumru Yavrucuk
Engin Akyürek
Merve Boluğur
Hazar Ergüçlü
Öykü Karayel
Yurdaer Okur
Erkan Avcı
Bergüzar Korel
Erkan Can
Ushan Çakır
Fırat Çevik
İlker Aksum
Metin Akdülger
Miray Daner
Murat Aygen
Şebnem Dönmez
Taner Ölmez
Mine Tugay
Serenay Sarıkaya
Saygın Soysal
Birkan Sokullu
Fahriye Evcen
Farah Zeynep Abdullah
Ece Dizdar
Nihal Yalçın
Melisa Sözen
Serdar Orçin
Nadir Sarıbacak
Tansu Biçer
Osman Sonant
Serkan Keskin
Kaan Urgancıoğlu
Neslihan Atagül
Burak Özçivit
Ulaş Tuna Astepe
Öner Erkan
Okan Yalabık
Sinem Kobal
Leyla Lydia Tuğutlu
Ahmet Mümtaz Taylan
Nazan Kesal
Şenay Gürler
Mustafa Üstündağ
Kadir Doğulu
Seda Bakan
Ercan Kesal
Uğur Yücel
Nebil Sayın
Yıldıray Şahinler
Bensu Soral
Mustafa Uğurlu
Çetin Tekindor
Aras Bulut İynemli
Müfit Kayacan
Devrim Yakut
Tamer Levent
Burak Tamdoğan
Nilperi Şahinkaya
Gürkan Uygun
Kerem Bursin
Hayat Van Eck
Songül Öden
Sezin Akbaşoğulları
Nesrin Cavadzade
Nehir Erdoğan
Yasemin Allen
Büşra Develi
Mehmet Günsur
Ozan Güven
Burak Sergen
Alperen Duymaz
Dilan Deniz Çiçek
İlayda Alişan
Uğur Yıldıran
Meral Çetinkaya
Nejat İşler
Barış Arduç
Damla Sönmez
Hare Sürel
Mustafa Kırantepe
Cihangir Ceyhan
Berkay Ateş
Kubilay Aka
Erkan Kolçak Köstendil
Selim Bayraktar
Ferit Aktuğ
Mert Fırat
Tülin Özen
Aslıhan Gürbüz
Cem Davran
Ceyda Düvenci
Bülent Şakrak
Hüseyin Avni Danyal
Şebnem Bozoklu
Hakan Kurtaş
Rojda Demirer
Merve Çağıran
Melisa Aslı Pamuk
Onur Saylak
Aybüke Pusat
Boran Kuzum
Ebru Özkan
Fikret Kuşkan
Ekin Koç
Burcu Biricik
Ayça Ayşin Turan
Canee Cindoruk
Mesut Akusta
Aslı Enver
Birce Akalay
Tuba Ünsal
Pınar Deniz
Dizinin başında orijinal konulardan gittikleri için konuya uygun isimler geldi. Daha sonra reytinglerde umulan bulunmayınca bütçeyi şişirmeye gerek duymadılar. Eğer istenilen şekilde gitseydi dizileri devam eden isimleri de mutlaka getirirlerdi. İşte orada da ikili ilişkiler devreye giriyor.Geniş oyuncu havuzu olan Ay Yapım'ın getirdiği konukları da gördük. Bir oyuncunun bu diziye konuk olarak gelmesi için Ay Yapım ile çalışması mı gerekiyor?
Ayrıca zamanındaki şöyle bir liste yapmıştın, hatırlıyor musun bilmiyorum.Buradan toplasan 15 kişi ya gelmiştir ya gelmemiştir. Reytingler düşünce gelmez anlarım ama reytingler iyiyken de yani dizi başında da gelmedi doğru düzgün isimler.
Z**rüdüanka övücüleri ciddiye almıyorum demiştim.@Aserat yine klasik tavirlar. Başkalarının izlediği dizilere her türlü saydırır ama iş kendi izlediklerine gelince yine aslan kesilir. Komik çocuk.
Ciddiye almasan cevap vermezdin Zümrüdüanka ilk 8 bölüm > MAZ**rüdüanka övücüleri ciddiye almıyorum demiştim.