Evet tıpkı senin de çok sevdiğin bir dizide olduğu gibi.Güzel düşünülüp rezalet işlenen bir iş oldu, apaşırı bir toleransa sahip oldu her zaman. Çok çok çok fazla gecikmiş bir final. Hayırlı olsun.
Evet tıpkı senin de çok sevdiğin bir dizide olduğu gibi.Güzel düşünülüp rezalet işlenen bir iş oldu, apaşırı bir toleransa sahip oldu her zaman. Çok çok çok fazla gecikmiş bir final. Hayırlı olsun.
Yok artık yuhhhh bu kadar çarpıtma olmaz bugün sana zaman harcayamam zaten hezimet bir gün geçiriyorsun Allah sabrını versin baay 👋👋Evet tıpkı senin de çok sevdiğin bir dizide olduğu gibi.
Böyle kaçmaya devam et beni haklı çıkarıyorsun.Yok artık yuhhhh bu kadar çarpıtma olmaz bugün sana zaman harcayamam zaten hezimet bir gün geçiriyorsun Allah sabrını versin baay 👋👋
Hiçbir zaman kaçmam her şey ortada, sezonun işine hiç kimse "kötü işlenen" yaftasını yapıştıramaz kaale bile almayışım bu yüzden 😎 👋Böyle kaçmaya devam et beni haklı çıkarıyorsun.
Yoo gayet de yapıştırabilir kutsal kitaptan falan bahsetmiyoruz sonuçta. Fanlıktan objektifliğini kaybetmişsin ne yazık ki.Hiçbir zaman kaçmam her şey ortada, sezonun işine hiç kimse "kötü işlenen" yaftasını yapıştıramaz kaale bile almayışım bu yüzden 😎 👋
Kutsal kitapla ne alakası var, sezonun işi herkesçe sezonun işi. Her şeyiyle. Herkesin kanısı ve fikri bu. Oyunculuklar, tasarım, hikaye, müzikler, çekimler, senaryo, reytingler... Bu yüzden yapıştırılamaz. Herkes kabulleniyor, kıskançlıktan kuduran sen hariçYoo gayet de yapıştırabilir kutsal kitaptan falan bahsetmiyoruz sonuçta. Fanlıktan objektifliğini kaybetmişsin ne yazık ki.
Herkes adına konuşmasan mı acaba fazla uçmak zararlı. Üstelik dizinin kendi izleyenleri bile senaryo gidişatına tepki göstermeye başlamışken. "Sezonun işi" algısına sahip olması dizinin muhteşem olduğu anlamına gelmez.Kutsal kitapla ne alakası var, sezonun işi herkesçe sezonun işi. Her şeyiyle. Herkesin kanısı ve fikri bu. Oyunculuklar, tasarım, hikaye, müzikler, çekimler, senaryo, reytingler... Bu yüzden yapıştırılamaz. Herkes kabulleniyor, kıskançlıktan kuduran sen hariç
Bundan kat kat daha kaliteli işlerde oynamış birisi olarak diziye üzüldüğünü düşünmüyorum.Geceden ne kadar fotoğraf geldiyse hepsinde Fatih Artman çok hüzünlü çıkmış. Diziye mi üzüldü yoksa bilmediğimiz başka bir şey mi oldu bilmiyorum ama görünce benim de içim acıdı.
Neslihan Atagül parladı da ne oldu Sefirin Kızı gibi rezil bir işte oynadıktan sonra hiçbir hükmü yok. Ahsen pek tanınmıyorken bile hep belli kalibredeki sezon işlerinde oynamıştı bu saatten sonra pek çok teklif yağarken yaz dizisi yapacağını sanmam.
Ben valla o 0 reytingle zararına devam eden dizinin aldığı reytingi alamaz diyorum. Komik durum.Yanlış yapım şirketi ve yanlış senarist (Ekin Atalar) kurbanı oldu. İlk başlarda izlettikleri harika sahneler, yerini saçma sapan sahnelere bıraktı. Eğer senarist değişmese şimdi sezon finali yapmış, Eylül'de yeni sezona başlayacak olurdu.
Oyuncular arasındaki enerji cidden çok güzel ve özel. Serhat Teoman'ın vedaya gelmesi, Canan Ergüder'in Instagram paylaşımı ve partide olan diğer isimler. Umarım en kısa zamanda daha güzel projelerde görürüz bu isimleri.
Bu arada Akrep'in final reytingi kadar alabilecek mi bakalım pazar günü, merak ediyorum. @slhttnmtl
Bence alamazYanlış yapım şirketi ve yanlış senarist (Ekin Atalar) kurbanı oldu. İlk başlarda izlettikleri harika sahneler, yerini saçma sapan sahnelere bıraktı. Eğer senarist değişmese şimdi sezon finali yapmış, Eylül'de yeni sezona başlayacak olurdu.
Oyuncular arasındaki enerji cidden çok güzel ve özel. Serhat Teoman'ın vedaya gelmesi, Canan Ergüder'in Instagram paylaşımı ve partide olan diğer isimler. Umarım en kısa zamanda daha güzel projelerde görürüz bu isimleri.
Bu arada Akrep'in final reytingi kadar alabilecek mi bakalım pazar günü, merak ediyorum. @slhttnmtl
Sana düşünceni soran olmadı.Bundan kat kat daha kaliteli işlerde oynamış birisi olarak diziye üzüldüğünü düşünmüyorum.
Bu diziyi ülkede Ay Yapım'dan başka çekebilecek kadar büyük portföyü olan bir tane daha yapım şirketi yoktu.Yanlış yapım şirketi ve yanlış senarist (Ekin Atalar) kurbanı oldu. İlk başlarda izlettikleri harika sahneler, yerini saçma sapan sahnelere bıraktı. Eğer senarist değişmese şimdi sezon finali yapmış, Eylül'de yeni sezona başlayacak olurdu.
Evet tıpkı senin 9 seneden sonra bu forumdaki ömrünün bitmesi gerektiği gibi.Canan ergüder gidince kalitesi de gitti çoktan bitmeliydi
Uyarladığı her dizi (bir kaçı hariç) yüksek reyting alan Medyapım var. Eğer bu diziyi Medyapım uyarlasaydı çok daha iyi bir dizi izlerdik.Bu diziyi ülkede Ay Yapım'dan başka çekebilecek kadar büyük portföyü olan bir tane daha yapım şirketi yoktu.
Euro 2020 finali olacağı için muhtemelen düşüşle final yapacaktır. En azından final yaparken Akrep'le reytingler eşitlenir belki.
Evet tıpkı senin 9 seneden sonra bu forumdaki ömrünün bitmesi gerektiği gibi.
Evet ikiniz de bomboşsunuz.