Total değil zaten AB'de birinciliği alabilecek bir iş. Çarşamba ve Perşembe çok güçlü AB dizileri var ama salı Hekimoğlu'na da bu diziye de ekmek çıkar.Salı günü birinci olacağını hiç zannetmiyorum ama dizi her gün izlenir.
Total değil zaten AB'de birinciliği alabilecek bir iş. Çarşamba ve Perşembe çok güçlü AB dizileri var ama salı Hekimoğlu'na da bu diziye de ekmek çıkar.Salı günü birinci olacağını hiç zannetmiyorum ama dizi her gün izlenir.
Orijinal dizi de entrikalı bir iş değil zaten ne beklediysen.Beğenmedim tanıtımı. Entrika tarzı beklerken komediyle süslemişlerBerker
Ab ise olabilir belki. Total alamaz. Dizinin her türlü günde tutacağını ben de düşünüyorum.Total değil zaten AB'de birinciliği alabilecek bir iş. Çarşamba ve Perşembe çok güçlü AB dizileri var ama salı Hekimoğlu'na da bu diziye de ekmek çıkar.
Ben UTC benzetmesi yaparken neden demedin entrika değil diyeOrijinal dizi de entrikalı bir iş değil zaten ne beklediysen.Hiç yoktan bahane uyduruyorsun.
Ben onun gibi AB dizisidir diye kıyasladığını düşündüm nereden bileyim türü için dediğini.Ben UTC benzetmesi yaparken neden demedin entrika değil diyeHafif komedili mi ciddenZaten soğuktum diziye iyice soğdum
Ne AB'si beBen onun gibi AB dizisidir diye kıyasladığını düşündüm nereden bileyim türü için dediğini.Sen soğuduysan doğru yolda demektir.
Ne AB'si beTotal dediğin Kadın dizisi bile daha AB'ydi UTC'den belki UTC'den daha yüksek AB oranı almiştir
Bu dizinin balonu da Netflix olaylarıyla birlikte söndü hatırlattığın iyi oldu.
Bu dizinin balonu da Netflix olaylarıyla birlikte söndü hatırlattığın iyi oldu.
Sonuçta Özge son 2-3 senedir Kadın ile adından çok bahsettirdiği için Netflix'e başrol oldu. Evet bilinen bir oyuncuydu zaten ama o dizi olmasa veya orada başkası oynasa bu dizinin başrolü olamazdı.Özgeyle ne alakası var@Emre Ozansoy bak yerinde bir soru oldu şuan
O zaman Fİ dizisinde oynadiği için Ozan Güven olayını da Özgeye yıkalım
Tamamdır forumun elem deposu da bu yorumu yaptığına göre kesin tutuyor hayırlı uğurlu olsun.Tutmaz.
Bu dizinin saçma senaryosu da komedi tadında yani Aşk Yeniden dizisindeki performansından dolayı Ece Yörenç istemiştirSonuçta Özge son 2-3 senedir Kadın ile adından çok bahsettirdiği için Netflix'e başrol oldu. Evet bilinen bir oyuncuydu zaten ama o dizi olmasa veya orada başkası oynasa bu dizinin başrolü olamazdı.
OK diyelim öyle olsun.Bu dizinin saçma senaryosu da komedi tadında yani Aşk Yeniden dizisindeki performansından dolayı Ece Yörenç istemiştirKadın'la alakası oldugunu sanmıyorum
Kafasına göre.Neye göre tutmaz?
Kafasına göre.
Haklısın demeyelim de laf anlatmaktan bıktım diyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?