Menajerimi Ara - Tanıtım Fragmanları | Star TV - Yeni Dizi

Salı günü birinci olacağını hiç zannetmiyorum ama dizi her gün izlenir.
Total değil zaten AB'de birinciliği alabilecek bir iş. Çarşamba ve Perşembe çok güçlü AB dizileri var ama salı Hekimoğlu'na da bu diziye de ekmek çıkar.

Total değil zaten AB'de birinciliği alabilecek bir iş. Çarşamba ve Perşembe çok güçlü AB dizileri var ama salı Hekimoğlu'na da bu diziye de ekmek çıkar.
Ab ise olabilir belki. Total alamaz. Dizinin her türlü günde tutacağını ben de düşünüyorum.

Ne AB'si be:F Total dediğin Kadın dizisi bile daha AB'ydi UTC'den belki UTC'den daha yüksek AB oranı almiştir:A
20200712_164907.jpg

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Özgeyle ne alakası var :A @Emre Ozansoy bak yerinde bir soru oldu şuan:A

O zaman Fİ dizisinde oynadiği için Ozan Güven olayını da Özgeye yıkalım :F:F
Sonuçta Özge son 2-3 senedir Kadın ile adından çok bahsettirdiği için Netflix'e başrol oldu. Evet bilinen bir oyuncuydu zaten ama o dizi olmasa veya orada başkası oynasa bu dizinin başrolü olamazdı. :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Sonuçta Özge son 2-3 senedir Kadın ile adından çok bahsettirdiği için Netflix'e başrol oldu. Evet bilinen bir oyuncuydu zaten ama o dizi olmasa veya orada başkası oynasa bu dizinin başrolü olamazdı. :A
Bu dizinin saçma senaryosu da komedi tadında yani Aşk Yeniden dizisindeki performansından dolayı Ece Yörenç istemiştir:A Kadın'la alakası oldugunu sanmıyorum:X

• Güldürdün
Reactions: Aserat

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961