YaniiYok öyle bir şey geçmedi, sanırım Feris'in kendisiyle ilgili hiçbir şey geçmedi.
------
Serkan'dır herhalde.
YaniiYok öyle bir şey geçmedi, sanırım Feris'in kendisiyle ilgili hiçbir şey geçmedi.
------
Serkan'dır herhalde.
Serkan dır yani haklısın başka kim olabilir kiDerken?
Serkan’dan tabi ki.Kimden miş ki
------
Benim de batmadı
Feris geri planda mıydı bu bölüm? 😱Yok öyle bir şey geçmedi, sanırım Feris'in kendisiyle ilgili hiçbir şey geçmedi.
------
Serkan'dır herhalde.
Haa.Serkan dır yani haklısın başka kim olabilir ki
Aynen hatta çok görünmedi bile.Serkan’dan tabi ki.Yeni yıl partisinde beraber oldular ya.
Feris geri planda mıydı bu bölüm? 😱
Orijinaline tekrardan dönmeleri güzel oldu.
Merak ettim bölümü, hafta içi izlemem lazım.Haa.
------
Aynen hatta çok görünmedi bile.
Boş olduğunda mutlaka izle, bence mükemmeldi.Merak ettim bölümü, hafta içi izlemem lazım.
Serkan’dan tabi ki.Yeni yıl partisinde beraber oldular ya.
Feris geri planda mıydı bu bölüm? 😱
Orijinaline tekrardan dönmeleri güzel oldu.
Feris geri planda falan değildi ki her zamanki kadar göründü.Haa.
------
Aynen hatta çok görünmedi bile.
Bilmiyorum en son izlediğimde Feris bundan daha ön plandaydı.Feris geri planda falan değildi ki her zamanki kadar göründü.Kıraç'la karıştırmış olabilir asıl az olan oydu.
3. sezon finalinde ortaya çıkıyordu. Çatıdaki partide her şey belli oluyordu. Ama oradaki köstebek hikayesi buradan çok farklıydı.Bir de ek olarak köstebek muhabbeti tamamen unutuldu... Orjinalinde kim çıkıyordu? @Aserat @Özgür @mesmeso61 yada böyle bir konu işlenmiş miydi?
Ay bir dakika ikinci şok geliyor galiba ironi yapmadan övmüşsün bayağı. 😱Muhteşem bir bölümdü muhteşem. Gizemli kişi hikayesini kim düşündüyse tebrik ediyorum. Tam ihtiyacımız olan bir konuydu. Dizide konular bittiği için böyle bir şey mutlaka gerekiyordu. Daha çok DicBar izlememiz için bize böyle hikayeler gerekiyor. Sektörü veya menajerleri izlemesek de olur.
Senaristimizin dizide Peride isimli bir karakterin olduğunu hatırladığı bir bölüm oldu. Resmen bütün sezonun toplamı kadar süresi vardı. Bulunduğu hiçbir sahneden gram sırıtma olmadı. Muhtemelen bundan sonraki haftalar yine eski rolüne dönecektir.
Dizimizin figüranları olan Gülin, Emrah ve Bekir çizgilerini bozmadan ilerliyor. Hadi Bekir neyse de Gülin ve Emrah'ı böyle kullanmak bir senaryo başarısıdır.
Çınar ve Jülide ilişkisi iyi giderken bir anda saçma sapan bir yöne kaydı. Beni yanıltır bu hikayeyi olduğu gibi götürür diyordum ama bir kez daha haklı çıkmanın gururunu yaşıyorum. Teşekkürler senarist.
Kıraç bu bölüm arka plandaydı. Serkan'ı devirmek için güzel bir çaba içerisinde ama nedense başarısız olacak hissi var içimde. Başarılı olursa hikaye tıkanacak gibi.
Serkan seni öyle böyle sevmiyorum. Adam tam istediğim kıvamda. Orijinalinden daha iyi durumda. Feris için her şeyi yapacak kıvama da geldi. Artık ilişkilerini bir üst seviyeye çıkarırlar.
Şerif Erol şimdiye kadar yazılmış en iyi konuk olabilir. Sahnelerinden aşırı zevk aldım. Karşısında oynadığı erkek arkadaşı bile oyuncu gibi gösterdi.
Bu arada bizim köstebeğe ne oldu?
3. sezon finalinde ortaya çıkıyordu. Çatıdaki partide her şey belli oluyordu. Ama oradaki köstebek hikayesi buradan çok farklıydı.
İlk üç ironi gerisi gerçek.Ay bir dakika ikinci şok geliyor galiba ironi yapmadan övmüşsün bayağı. 😱
Bence sadece 1 ve 3 ironi. Peride sahnelerini beğenmişsindir eminim.İlk üç ironi gerisi gerçek.
Doğru.Bence sadece 1 ve 3 ironi. Peride sahnelerini beğenmişsindir eminim.
Açıldı.Gülben Ergen'in konuk olacağının konusu açıldı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?