Star Menajerimi Ara - Dizi Yorumları

Körü körüne savunmuyorum ben de DicBar bir tık geri çekilebilir dedim az üstte.
Ama sonuçta tamamen de kurtulamayız. Onun dışında sıkıntı göremiyorum yani menajer kısmı da gittikçe genişliyor. Orijinalde de Camille üzerinden başlayıp sonradan diğerlerine yönelme olmuştu.

Elemden değil biri 11 aldı diğeri 3 küsür.
Demek ki etmiyormuş halkın gözünde.

Reactions: Özgür
Neden Şükran Ovalı olduğunu düşündün ki?
Beren'e demiştir.
Üstte gördüğüm kadarıyla başka bir şey için yazmış ama ben Denizcan için yazdığını varsayıyorum.
Onun da mı oyunculuğu kötü?
Şu kadının tatlılığı.
Böyle sempatik biri yerine ruh karartıcı Safiye manyağını izleyenlerin yatacak yeri yok.

https://twitter.com/x/status/1309477220793151490

Ah ah nerede o Mathias-Noemie ikilisi nerede bizimkiler. Ya bu kadar kötü bir uyarlama olamaz be. Orijinalde çocuk mevzusu da hemen çözülmüştü bizimki olur da sezon finali görürse o zamana kadar çözülmez.

Ah ah nerede o Mathias-Noemie ikilisi nerede bizimkiler. Ya bu kadar kötü bir uyarlama olamaz be. Orijinalde çocuk mevzusu da hemen çözülmüştü bizimki olur da sezon finali görürse o zamana kadar çözülmez.
Efkarı bırak üstteki mesajıma bak.

Reactions: mesmeso
Geçen hafta 3 önizleme yayınlamışlardı. Bu hafta 1 tane bile gelmedi. Salı gününde ısrarcı olsalardı çoktan 2 tane yayınlanmıştı şimdiye kadar. Bence direk yarın eski bölüm verip yeni bölümü cuma, cumartesi veya pazara atsınlar. Hepsinde daha iyi gideceği kesin. Babil ve İyi Günde Kötü Günde tutmadı zaten. Eldekini kaybetmesinler.

Reactions: Aserat
Ben de çok isterdim ama fragmanlar hala salı olarak yayınlanıyor bu akşam veya yarın gelir ön izleme.

Reactions: hayret bi şey