Star Menajerimi Ara - Dizi Yorumları

Ya her hafta bırakıyormuş gibi yapıp izlemeye devam ediyorsun kıvırmasan mı artık.

Ya her hafta bırakıyormuş gibi yapıp izlemeye devam ediyorsun kıvırmasan mı artık.
Bıraktım demedim ki? Bu yıl bir kere oturup saatinde diziyi izlemedim. Bitince geri sarıp sahneleri atlayarak izledim. Bu hafta da internetten atlayarak izledim. Bundan sonra da aynı bu şekilde devam ederim.

Reactions: Aserat
Bıraktım demedim ki? Bu yıl bir kere oturup saatinde diziyi izlemedim. Bitince geri sarıp sahneleri atlayarak izledim. Bu hafta da internetten atlayarak izledim. Bundan sonra da aynı bu şekilde devam ederim.
Kalan arkadaşlar, arada gelip bakarım falan yazınca öyle düşünmem normal.
Ben bölümü hiç beğenmediğine inanmıyorum yani sektör göndermeleri, konuk hikayeleri, ajans kısmının iyice hareketlenmesi vs. bir yerleri illa ki sevmişsindir.

Reactions: mesmeso
Oyun oynarken arkada gidiyordu dizi fazla dikkat etmedim konuşmalara.

Sedef Avcı, Defne Kayalar derken tüm reunion fırsatlarını tek tek kenara iten Ekin Atalar'dan sonra Burcu Altın ve Bala Atabek'i aynı hikayeye yazan Sema Ergenekon ve Uğraş Güneş krallığı.
BBS'nin adı geçmez muhtemelen ama böyle bir şey istiyordum aşırı sevindim.

Kıraç yine Kıraç'lığını yapmış.ss Gerçi DicBar ayrılacaksa okey'im bu gelişmeye.

Birisi babasının hayrına yeni senaristlere lütfen bizim bir köstebek ve Dicle'nin babasının soyadını alma işi vardı desin.

Tam ben paylaşmaya geliyordum
URL'yi bile kopyalamıştım
Jet gibisin maşallah

Fragmanların yayınlanma şekli inşallah bundan sonra da böyle olur. Bölüm sonu ön izleme, çarşamba ve cuma fragman, cumartesi ikinci ön izleme şeklinde.

Bu fragman son zamanlarda diziden kaçan aşk ve üçgen sevenler için hazırlanmış beni heyecanlandıran bir durum olmadı şuanlık
Ama şu İrem konusu çok uzatılmasa mı acaba?

Birde kızın adını unuttum ama Çınar'ın menajerliğini yaptığı kişi normalde Dicle'nin oyuncusu değil miydi? Apar topar menajer değişikliği yapılmış sırf aşk sahneleri için. Jülide'yi bari Dicle'ye verseler.
Sürekli işleri zora düşen baş rol kızı yerine biraz kalıpların dışına çıkıp güçlü ve işinde başarılara koşan bir baş rol kızı yazsalar artık keşke. Başlarda ne kadar başı zora düşse de ondan iki üç kat daha güçlü bir Dicle vardı...

Reactions: Aserat