Star Menajerimi Ara - Dizi Yorumları

Ya valla ben artık dalga geçmekten yoruldum bu kadın bana malzeme vermekten yorulmadı. Yine bir bölümde sayısız konu açıp kapamadan bir yenisini daha başlatıyor.
Menajer cephesini hareketlendirecek bir karakter geliyor işte bu sefer laf sokma bari.

Zamana bırakıyorum.

Sen pazar gecesi o kadar etiket attın bölümü izle diye. İzledim yorum attım bir cevap bile veremedin. Hayırdır?
Belki bir mucize olur da en azından son kısım için olumlu yorum yazarsın diye düşünmüştüm ama yine şaşırtmadın o yüzden aynı şeyleri yazmak istemedim.

Belki bir mucize olur da en azından son kısım için olumlu yorum yazarsın diye düşünmüştüm ama yine şaşırtmadın o yüzden aynı şeyleri yazmak istemedim.
Ya hadi hadi sende biliyorsun konunun saçma yere gittiğini ama çizginden ödün vermek istemiyorsun.
Sorduğum soruların da gayet yerinde olduğunu bildiğinden onlara da cevap veremedin.

Ya hadi hadi sende biliyorsun konunun saçma yere gittiğini ama çizginden ödün vermek istemiyorsun.
Sorduğum soruların da gayet yerinde olduğunu bildiğinden onlara da cevap veremedin.
Tamam tat kaçıran detaylar var ama onlar dışında bu bölüm gerçekten güzeldi. Ayrıca o sorulara cevap verecek olan kişi de ben değilim senarist.

Reactions: mesmeso
Tamam tat kaçıran detaylar var ama onlar dışında bu bölüm gerçekten güzeldi. Ayrıca o sorulara cevap verecek olan kişi de ben değilim senarist.
Tat kaçıran detay da şey değil mi Dicle'nin soyadını alacam diye kandırıp sonra da Kıraç'a kalp krizi geçirtmemesi.

MenajerimiAra İkinciSezon hashtag'ini (toplam 36 bin tweet var şu an) gündem yapmış fanlar.
Evet fandom'un bir kısmında kanser kitle var ama dizinin selameti için senarist ve yapımdan daha çok uğraşıyorlar haklarını vermek lazım.
@Özgür @mesmeso61 @hayret bi şey
------

Tat kaçıran detay da şey değil mi Dicle'nin soyadını alacam diye kandırıp sonra da Kıraç'a kalp krizi geçirtmemesi.
Allah başka dert vermesin.

SÇK'da 2 milyon attı da ne oldu? Bunlar boş işler.

Hem Defne Kayalar hem Özge Borak derken ciddi ciddi 2. sezon yolunu yapıyorlar. 😱 @mesmeso61 için patlama vakti.

Edit: Gerçi şimdi aklıma geldi de Birsen'in daha önce Hayrettin için Koray, Almila Ada için de Merve karakterini oynayacak demesinden sonra kendisine pek güvenemiyorum yani konuk çıkma ihtimali yüksek. Özge Borak için de konuk demişti ama kadın kadroya girdi. Zaten bu bölümün ünlüsü kim onu da bilmiyoruz emin olamadım yani.

Son düzenleme:
Bence dereyi görmeden paçayı sıvama yine de.
Bütçe düşükse bu kadar oyuncu nasıl dahil ediliyor.
Daha da düşerse 2.sezon hayallerin suya düşer.

Reactions: Aserat