Ya valla ben artık dalga geçmekten yoruldum bu kadın bana malzeme vermekten yorulmadı. Yine bir bölümde sayısız konu açıp kapamadan bir yenisini daha başlatıyor.
Ya valla ben artık dalga geçmekten yoruldum bu kadın bana malzeme vermekten yorulmadı. Yine bir bölümde sayısız konu açıp kapamadan bir yenisini daha başlatıyor.
Menajer cephesini hareketlendirecek bir karakter geliyor işte bu sefer laf sokma bari.Ya valla ben artık dalga geçmekten yoruldum bu kadın bana malzeme vermekten yorulmadı. Yine bir bölümde sayısız konu açıp kapamadan bir yenisini daha başlatıyor.![]()
Menajer cephesinin tüm sorunları çözüldü de hareketlilik mi eksikti?Menajer cephesini hareketlendirecek bir karakter geliyor işte bu sefer laf sokma bari.![]()
Şu kızı yine göz önüne çıkarmayı nasıl başardı senarist?Beren'in rezillikleri sonunda ortaya çıkıyor anlaşılan. Kıraç'ın haline bakın.@Özgür @hayret bi şey @mesmeso61
Yediği haltlar öğreniliyor şimdilik son kez göz önüne çıkabilir.Şu kızı yine göz önüne çıkarmayı nasıl başardı senarist?![]()
Böyle diyip tekrar olayların merkezine dönecek. 4 Nisan'daki finale kadar çıkmaz diziden.Yediği haltlar öğreniliyor şimdilik son kez göz önüne çıkabilir.![]()
İyice komik olmaya başladın artık ciddiye almakta zorlanıyorum.Böyle diyip tekrar olayların merkezine dönecek. 4 Nisan'daki finale kadar çıkmaz diziden.![]()
Zamana bırakıyorum.İyice komik olmaya başladın artık ciddiye almakta zorlanıyorum.![]()
Belki bir mucize olur da en azından son kısım için olumlu yorum yazarsın diye düşünmüştüm ama yine şaşırtmadın o yüzden aynı şeyleri yazmak istemedim.Zamana bırakıyorum.
Sen pazar gecesi o kadar etiket attın bölümü izle diye. İzledim yorum attım bir cevap bile veremedin. Hayırdır?![]()
Ya hadi hadi sende biliyorsun konunun saçma yere gittiğini ama çizginden ödün vermek istemiyorsun.Belki bir mucize olur da en azından son kısım için olumlu yorum yazarsın diye düşünmüştüm ama yine şaşırtmadın o yüzden aynı şeyleri yazmak istemedim.![]()
Tamam tat kaçıran detaylar var ama onlar dışında bu bölüm gerçekten güzeldi. Ayrıca o sorulara cevap verecek olan kişi de ben değilim senarist.Ya hadi hadi sende biliyorsun konunun saçma yere gittiğini ama çizginden ödün vermek istemiyorsun.Sorduğum soruların da gayet yerinde olduğunu bildiğinden onlara da cevap veremedin.
![]()
Tat kaçıran detay da şey değil mi Dicle'nin soyadını alacam diye kandırıp sonra da Kıraç'a kalp krizi geçirtmemesi.Tamam tat kaçıran detaylar var ama onlar dışında bu bölüm gerçekten güzeldi. Ayrıca o sorulara cevap verecek olan kişi de ben değilim senarist.![]()
Allah başka dert vermesin.Tat kaçıran detay da şey değil mi Dicle'nin soyadını alacam diye kandırıp sonra da Kıraç'a kalp krizi geçirtmemesi.![]()
SÇK'da 2 milyon attı da ne oldu? Bunlar boş işler.MenajerimiAra İkinciSezon hashtag'ini (toplam 36 bin tweet var şu an) gündem yapmış fanlar.Evet fandom'un bir kısmında kanser kitle var ama dizinin selameti için senarist ve yapımdan daha çok uğraşıyorlar haklarını vermek lazım.
@Özgür @mesmeso61 @hayret bi şey
------
Allah başka dert vermesin.![]()
Ben zaten kendisi olarak değil de Serkan'ın eşi olarak bekliyordum bu nereden çıktı şimdi? Senarist çorbaya yeni malzeme ekliyor.Defne Kayalar diziye kendisi olarak değil Göksel rolü ile geliyormuş. @Özgür @mesmeso61 @hayret bi şey
Bende Melisa olarak gelir diye düşünmüştüm, ama Birsen Altuntaş öyle yazmış bu akşam birine.Ben zaten kendisi olarak değil de Serkan'ın eşi olarak bekliyordum bu nereden çıktı şimdi? Senarist çorbaya yeni malzeme ekliyor.![]()
Bence dereyi görmeden paçayı sıvama yine de.Hem Defne Kayalar hem Özge Borak derken ciddi ciddi 2. sezon yolunu yapıyorlar. 😱 @mesmeso61 için patlama vakti.
Edit: Gerçi şimdi aklıma geldi de Birsen'in daha önce Hayrettin için Koray, Almila Ada için de Merve karakterini oynayacak demesinden sonra kendisine pek güvenemiyorum yani konuk çıkma ihtimali yüksek. Özge Borak için de konuk demişti ama kadın kadroya girdi. Zaten bu bölümün ünlüsü kim onu da bilmiyoruz emin olamadım yani.