Emre Ozansoy
Moderatör
Kötü bir hamle olur bence öyle olursa.Oha. Feris'e düşman getirmek için olabilir.
Kötü bir hamle olur bence öyle olursa.Oha. Feris'e düşman getirmek için olabilir.
Bence de. Hele Beren gibi uzatıp da uzatırlatsa acayip sıkar.Kötü bir hamle olur bence öyle olursa.
Evet sen Kefaret izlemiyor muydunSerkan evliymiş, ne alaka? 😱
Dizi bittiği an buna geçtim.Evet sen Kefaret izlemiyor muydun
Erken mi bitiyor KefaretDizi bittiği an buna geçtim.
İsimsiz laf sokmasaydın kime söylediğin belli.Ahahahah senarist övücülüğü bu bölümü izledikten sonra da devam etmez umarım.
Hem diziyi berbat bir şekilde yaz hem de gel bölümde fanlara diss at yine. Ergen gibi Twitter’da fake hesapla takıldığın o kadar belli ki.
Serkan da evli çıktı. Başladı yine üçgenler. Daha ne kadar süründürecek bu hikayeyi merak ediyorum.
Olabilir umarım sıkmazOha. Feris'e düşman getirmek için olabilir.
EvetKötü bir hamle olur bence öyle olursa.
Bence deBence de. Hele Beren gibi uzatıp da uzatırlatsa acayip sıkar.
Sinirimden ne yaptığımı bilmiyorum.İsimsiz laf sokmasaydın kime söylediğin belli.Bazı kısımlar dışında hala övebilirim çünkü genel olarak 9-10 rezaletlerinden çok daha iyi gidiyor.
Son mesaj da o kadar haklısın kiSinirimden ne yaptığımı bilmiyorum.Neyse ki dediğimde haklıyım bak hala övüyorsun.
Neyini övüyorsun Allah aşkına ya kadın 1-2 bölüm güzel yazıp sonra yine bildiğini okuyor.
Melisa en azından Emir gibi boş üçgen amacıyla gelmiyor Serkan-Kıraç cephesine hareket getirecek o yüzden bekleyelim görelim. Orijinalde de (bu amaca hizmet etmese de) Hicham evliydi hatta çocuğu vardı zaten.Sinirimden ne yaptığımı bilmiyorum.Neyse ki dediğimde haklıyım bak hala övüyorsun.
Neyini övüyorsun Allah aşkına ya kadın 1-2 bölüm güzel yazıp sonra yine bildiğini okuyor.
Bebeği aldıracak mı diyeni gördüm ben.Bu arada Twitter'da felaket senaryoları yazılmaya başlanılmış bile. Feris bu duyduklarından sonra çocuk Çınar'dan desin, Çınar da kabul etsin inadına vs vs
Kendin de demişsin Hicham evliydi ama entrika için evli yazmamışlardı. Yani kısaca neresinden tutarsak elimizde kalıyor bu olaylar.Melisa en azından Emir gibi boş üçgen amacıyla gelmiyor Serkan-Kıraç cephesine hareket getirecek o yüzden bekleyelim görelim. Orijinalde de (bu amaca hizmet etmese de) Hicham evliydi hatta çocuğu vardı zaten.Beren kısmından hala bir ters köşe gelebilir diye düşünüyorum ama emin olamıyorum tabii.
Özellikle Feris-Çınar, Dicle-Barış sahnelerini güzel ve dolu yazmış bu bölüm. Zaten bazı kısımları da orijinalden almaya devam ediyor ve bir şekilde kurtarıyor. Kimse zaten ilk 7-8 bölümle kıyaslamıyor kendi çapında iyi yani.
------
Bebeği aldıracak mı diyeni gördüm ben.
O fanlara kalsa sadece Dicle-Barış sahneleri yayınlansa Ekin'i baş tacı yaparlar yine de. Bir ayrılsınlar Ekin'e sövmeye başlarlar hemenTwitter’da fanlar 1 bölümde Ekin Atalar fanı olmuş.Gönderme yapıp durduğun fanların gönlünü alacak sahneler de yazınca böyle oluyor demek.Kiss sahnesine tav olanlar var aratıp bakın hepsi hayran olmuş resmen.
------
Kendin de demişsin Hicham evliydi ama entrika için evli yazmamışlardı. Yani kısaca neresinden tutarsak elimizde kalıyor bu olaylar.
Allah razı olsun ya orijinalinden almasa zaten akmıyor ki hikaye. O tükenince ben görecem asıl muhteşem senaristi.Güzel sahneler yok değildi evet ama olmuyor ya bu diziyi kimse üçgenler, aşk hikayeleri, entrikalar için sürekli araya giren üçüncü kişiler için izlemiyor ki. Şunu bir anlasa keşke.
İşte böylelerini görünce müstahak onlara diyorum ama ben de izleyiciyim bu kadar gel-git yaşamak istemiyorum.O fanlara kalsa sadece Dicle-Barış sahneleri yayınlansa Ekin'i baş tacı yaparlar yine de. Bir ayrılsınlar Ekin'e sövmeye başlarlar hemen
Diziyi sadece çift için izleyenlere her şey müstahakİşte böylelerini görünce müstahak onlara diyorum ama ben de izleyiciyim bu kadar gel-git yaşamak istemiyorum.
Bunlar yine güldürüyor, ben mide bulandırıcı tweetler gördümBölüm sonundaki yıkımı ancak Canan Ergüder ve Serhat Teoman'ın Onedio videosu kurtarabilir yayın yayınlasalar bari.
FerSer'cilerin tepkilerine hem üzülerek hem gülerek bakıyorum.@Özgür @hayret bi şey
https://twitter.com/x/status/1358522348689883138 https://twitter.com/x/status/1358520220479012865 https://twitter.com/x/status/1358521429256462347 https://twitter.com/x/status/1358527711099179008
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?