Star Menajerimi Ara - Dizi Yorumları

Aynen :A

Ben de valla çıkaramadım :A

Feris neden Serkan söylemiyor fanfinfong yaptık hamileyim diye ;F
------

Başrol mü :F başağın başrol olması Kanal7 nin reytinglerde 1. Olması gibi bir şey :F
Allah seni. :F

Daha görmedi ki. :F
------

Aynen :A

Ben de valla çıkaramadım :A

Feris neden Serkan söylemiyor fanfinfong yaptık hamileyim diye ;F
------

Başrol mü :F başağın başrol olması Kanal7 nin reytinglerde 1. Olması gibi bir şey :F
2. cümle çok doğru, çok güldüm. :F

• Güldürdün
Reactions: Carpe Diem
4 menajerin de uğraşacak işi olması sayesinde güzel gidiyor bölüm. :Z

Dicle ve Emrah'ın çift taraflı menajerlik işi başladı ama erkek ismi olarak Dicle pek olmadı sanki. :A Gerçi Camille de öyle durmuyordu ama meğer unisex olarak kullanılıyormuş belki aynı durum yaygın olmasa da vardır bizde de. :A

Almila Ada'nın karakteri de belli oldu galiba. Merve değil Melisa adıyla (Birsen bence yanlış duyum almış) ve Serkan'ın geçmişinden biri olarak gelecek. Zaten Dicle ve Barış'ın başında zarf olayı var o yüzden üçgene de gerek yoktu sevindim. FerSer'e bela olacak gibi ama Feris mommy icabına bakar. :A

• Beğendim
Reactions: Carpe Diem
4 menajerin de uğraşacak işi olması sayesinde güzel gidiyor bölüm. :Z

Dicle ve Emrah'ın çift taraflı menajerlik işi başladı ama erkek ismi olarak Dicle pek olmadı sanki. :A Gerçi Camille de öyle durmuyordu ama meğer unisex olarak kullanılıyormuş belki aynı durum yaygın olmasa da vardır bizde de. :A

Almila Ada'nın karakteri de belli oldu galiba. Merve değil Melisa adıyla (Birsen bence yanlış duyum almış) ve Serkan'ın geçmişinden biri olarak gelecek. Zaten Dicle ve Barış'ın başında zarf olayı var o yüzden üçgene de gerek yoktu sevindim. FerSer'e bela olacak gibi ama Feris mommy icabına bakar. :A

Ben de diyorum Melisa kim :A
------

O rol bile fazla sana Başşşşaaaak :A

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl