Star Menajerimi Ara - Dizi Yorumları

Ahahahah senarist övücülüğü bu bölümü izledikten sonra da devam etmez umarım. :A

Hem diziyi berbat bir şekilde yaz hem de gel bölümde fanlara diss at yine. Ergen gibi Twitter’da fake hesapla takıldığın o kadar belli ki.

Serkan da evli çıktı. Başladı yine üçgenler. Daha ne kadar süründürecek bu hikayeyi merak ediyorum.

• Güldürdün
Reactions: mesmeso
Ekin Atalar yine tüm çiftler için bombaları bırakıp bitirdi bölümü. :A

Lütfen Beren artık tüm o anlamsız şeyleri aşmış olsun ve zarfla tehdit etmeye kalkmasın. Zaten o tehdit etmese bile zarfların varlığı ilişkinin çıkması için yeter umarım karakter gelişimini görebilmek için bir zemin oluşturur bu sahne. (Gelecek hafta izledikten sonra: oluşturmadı :A)

Melisa için Serkan’ın sevgilisi derken eşi çıktı hayırlar ola. :A Neyse Çınar daha iyi babalık yapar zaten şu tatlılığa bak. :bhr:

Collage_20210207_235525.jpg

Ahahahah senarist övücülüğü bu bölümü izledikten sonra da devam etmez umarım. :A

Hem diziyi berbat bir şekilde yaz hem de gel bölümde fanlara diss at yine. Ergen gibi Twitter’da fake hesapla takıldığın o kadar belli ki.

Serkan da evli çıktı. Başladı yine üçgenler. Daha ne kadar süründürecek bu hikayeyi merak ediyorum.
İsimsiz laf sokmasaydın kime söylediğin belli. :A Bazı kısımlar dışında hala övebilirim çünkü genel olarak 9-10 rezaletlerinden çok daha iyi gidiyor. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
  • Beğendim
Reactions: slhttnmtl
Fragmanlar yüzünden bölüm için beklentimi çok düşürmüştüm ama beklediğimin üstünde bir bölümdü. Ay Yapım'ın fragman sorumlularına bir ayar çekmesi gerek bence. Gülben Ergen için yapılan fragmanın yarısı Aslı Tandoğan için yapılsaydı daha çok merak uyandırırdı.

Konuk hikayesini çok kısa bekliyordum ama gayet iyi işlenmiş bir hikaye izledik. Sadece yuvarlanma sahnesi biraz eğreti durmuş. Şu Peri Masalım setinde sorun çıkaran oyuncu konusu da iyiydi. Sanki zamanında senaryoya yön vermeye çalışan egolu oyuncu haberleri çıkmıştı diye hatırlıyorum ama kim olduğunu hatırlayamadım. Siz daha hakimsiniz belki hatırlarsınız. @Aserat @Emre Ozansoy

Başak Karahan hiç sırıtmadı aslında. Rolünün hakkı olan iticiliği sonuna kadar hissettirdi :D

Bunlar dışında tüm menajerlerin koşuşturması ve Dicle-Kıraç, Feris-Çınar, Dicle-Barış dertleşmeleri güzeldi.

Serkan'ın bu şekilde patlayacağını düşünmemiştim. Hatta yeni girecek oyuncunun bu rolde geleceğini hiç düşünmemiştim. Feris için kötü oldu ama diziye heyecan katması bakımından güzel bir konu olacak gibi.

Emrah ile Dicle'nin arası açılacak gibi artık. Umarım saçma sahneler değil de renk katacak rekabet sahneleri yazılır bu ikili için.

Vee en büyük sorun ''Beren is back...''

Ekin Atalar'da gelişim var gibi, beklemiyordum böyle bir bölüm. Ama hala unuttuğu çok şey var. Bir konuyu kapatamadan diğerine atlaması iyi değil.

Bu arada tanıtımların yetersizliğinden (hem fragman içeriği hemde TV'de yayınlanma sıklığı) reytinglerden pek umudum yok.

İsimsiz laf sokmasaydın kime söylediğin belli. :A Bazı kısımlar dışında hala övebilirim çünkü genel olarak 9-10 rezaletlerinden çok daha iyi gidiyor. :A
Sinirimden ne yaptığımı bilmiyorum. :A Neyse ki dediğimde haklıyım bak hala övüyorsun. :A

Neyini övüyorsun Allah aşkına ya kadın 1-2 bölüm güzel yazıp sonra yine bildiğini okuyor. :A

• Beğendim
Reactions: Carpe Diem
Bu arada Twitter'da felaket senaryoları yazılmaya başlanılmış bile. Feris bu duyduklarından sonra çocuk Çınar'dan desin, Çınar da kabul etsin inadına vs vs :F :F

Sinirimden ne yaptığımı bilmiyorum. :A Neyse ki dediğimde haklıyım bak hala övüyorsun. :A

Neyini övüyorsun Allah aşkına ya kadın 1-2 bölüm güzel yazıp sonra yine bildiğini okuyor. :A
Melisa en azından Emir gibi boş üçgen amacıyla gelmiyor Serkan-Kıraç cephesine hareket getirecek o yüzden bekleyelim görelim. Orijinalde de (bu amaca hizmet etmese de) Hicham evliydi hatta çocuğu vardı zaten. :A Beren kısmından hala bir ters köşe gelebilir diye düşünüyorum ama emin olamıyorum tabii. :A

Özellikle Feris-Çınar, Dicle-Barış sahnelerini güzel ve dolu yazmış bu bölüm. Zaten bazı kısımları da orijinalden almaya devam ediyor ve bir şekilde kurtarıyor. Kimse zaten ilk 7-8 bölümle kıyaslamıyor kendi çapında iyi yani. :A
------

Bu arada Twitter'da felaket senaryoları yazılmaya başlanılmış bile. Feris bu duyduklarından sonra çocuk Çınar'dan desin, Çınar da kabul etsin inadına vs vs :F :F
Bebeği aldıracak mı diyeni gördüm ben. :A

Twitter’da fanlar 1 bölümde Ekin Atalar fanı olmuş. :A Gönderme yapıp durduğun fanların gönlünü alacak sahneler de yazınca böyle oluyor demek. :A Kiss sahnesine tav olanlar var aratıp bakın hepsi hayran olmuş resmen. :F
------

Melisa en azından Emir gibi boş üçgen amacıyla gelmiyor Serkan-Kıraç cephesine hareket getirecek o yüzden bekleyelim görelim. Orijinalde de (bu amaca hizmet etmese de) Hicham evliydi hatta çocuğu vardı zaten. :A Beren kısmından hala bir ters köşe gelebilir diye düşünüyorum ama emin olamıyorum tabii. :A

Özellikle Feris-Çınar, Dicle-Barış sahnelerini güzel ve dolu yazmış bu bölüm. Zaten bazı kısımları da orijinalden almaya devam ediyor ve bir şekilde kurtarıyor. Kimse zaten ilk 7-8 bölümle kıyaslamıyor kendi çapında iyi yani. :A
------

Bebeği aldıracak mı diyeni gördüm ben. :A
Kendin de demişsin Hicham evliydi ama entrika için evli yazmamışlardı. Yani kısaca neresinden tutarsak elimizde kalıyor bu olaylar. :A

Allah razı olsun ya orijinalinden almasa zaten akmıyor ki hikaye. O tükenince ben görecem asıl muhteşem senaristi. :A Güzel sahneler yok değildi evet ama olmuyor ya bu diziyi kimse üçgenler, aşk hikayeleri, entrikalar için sürekli araya giren üçüncü kişiler için izlemiyor ki. Şunu bir anlasa keşke. :A

Son düzenleme:
Twitter’da fanlar 1 bölümde Ekin Atalar fanı olmuş. :A Gönderme yapıp durduğun fanların gönlünü alacak sahneler de yazınca böyle oluyor demek. :A Kiss sahnesine tav olanlar var aratıp bakın hepsi hayran olmuş resmen. :F
------

Kendin de demişsin Hicham evliydi ama entrika için evli yazmamışlardı. Yani kısaca neresinden tutarsak elimizde kalıyor bu olaylar. :A

Allah razı olsun ya orijinalinden almasa zaten akmıyor ki hikaye. O tükenince ben görecem asıl muhteşem senaristi. :A Güzel sahneler yok değildi evet ama olmuyor ya bu diziyi kimse üçgenler, aşk hikayeleri, entrikalar için sürekli araya giren üçüncü kişiler için izlemiyor ki. Şunu bir anlasa keşke. :A
O fanlara kalsa sadece Dicle-Barış sahneleri yayınlansa Ekin'i baş tacı yaparlar yine de. Bir ayrılsınlar Ekin'e sövmeye başlarlar hemen :F

• Güldürdün
Reactions: Özgür
İşte böylelerini görünce müstahak onlara diyorum ama ben de izleyiciyim bu kadar gel-git yaşamak istemiyorum. :A
Diziyi sadece çift için izleyenlere her şey müstahak :F Sevebilirsin ama tüm diziyi onlara bağlamak yada fake hesap açıp paylaşımlar yapmak çok çılgınca. :D Bende dizideki çiftleri seviyorum ama fanları görünce çiftlerden soğuyorum :F

Bu arada Feris'in özellikle son bölümlerde karakter olarak dizide en ön planda olması çok hoşuma gitti. Özellikle bu hamilelik konusuyla her zamankinden fazla izleyeceğiz gibi. Umarım seyirciler de bunun kıymetini bilir de dizi düşmez :F
------

Bölüm sonundaki yıkımı ancak Canan Ergüder ve Serhat Teoman'ın Onedio videosu kurtarabilir yayın yayınlasalar bari. :A

FerSer'cilerin tepkilerine hem üzülerek hem gülerek bakıyorum. :( :A @Özgür @hayret bi şey

Bunlar yine güldürüyor, ben mide bulandırıcı tweetler gördüm :A

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: Aserat and Özgür