@Çiğdem- i zibidi dizisi demekten caydıran @Yiğitt i ekrana kilitleyen @xBUGRAx i fox a ihanet noktasına getirten @serhatt istemem yan cebime koy dedirten sahneler![]()
![]()
@cookies @vadikızı @Dosi @destere @Harunnn60 @kerem @ozmoturk @DarkLegenD @MasacRE- @MEnes @denizz19 @gözlemci @Aserat @ozgur2113 @Billy Kane @Maskeli Fedai
Havlu nasıl düşmemiş teyzem sencesende izledinmi bu sahneleri
Havlu nasıl düşmemiş teyzem sence![]()
Nasıl da coşmuş yine hogatha, arşivine almış hemen oğlanı
Kime laf etse zibidi dese ertesi sene beğendiğini ilan ediyorNasıl da coşmuş yine hogatha, arşivine almış hemen oğlanıHdd şimdi bu fotolarla dolup taşmıştır, çöker gider inşallah pcsi ne diyeyim
![]()
Kime laf etse zibidi dese ertesi sene beğendiğini ilan ediyor![]()
Nasıl da coşmuş yine hogatha, arşivine almış hemen oğlanıHdd şimdi bu fotolarla dolup taşmıştır, çöker gider inşallah pcsi ne diyeyim
![]()
Hhaha adamın şeyleri öncedende vardı ayoll ama zibidi listemdeydiHadi be, yalancı![]()
Hhaha adamın şeyleri öncedende vardı ayoll ama zibidi listemdeydiTamamen karakterinden sevdim hem objektif olmak suçmu ayoll eleştirdiklerimi sonradan beğeniyorsam takık olmadımı gösterir
![]()
![]()
Tabi @Yiğitt in İbosunu yine sevmedim Çağatay gibi sınıfta kalmaya devamAcaba Burak nasıl oalcak Osman olursa
![]()
![]()
![]()

@MasacRE-Hhaha adamın şeyleri öncedende vardı ayoll ama zibidi listemdeydiTamamen karakterinden sevdim hem objektif olmak suçmu ayoll eleştirdiklerimi sonradan beğeniyorsam takık olmadımı gösterir
![]()
![]()
Tabi @Yiğitt in İbosunu yine sevmedim Çağatay gibi sınıfta kalmaya devamAcaba Burak nasıl oalcak Osman olursa
![]()
![]()
![]()

Hhaha adamın şeyleri öncedende vardı ayoll ama zibidi listemdeydiTamamen karakterinden sevdim hem objektif olmak suçmu ayoll eleştirdiklerimi sonradan beğeniyorsam takık olmadımı gösterir
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
İbo Kerem gibi şişirememiş kaslarını onunkileri beğenmedim demiyor da bahaneler bahaneler
Destere bu diziyi izlerken TV yi kucağına alıp garip figürler sergiliyormus
Bir tuhaf zaten bu aralarDestere bu diziyi izlerken TV yi kucağına alıp garip figürler sergiliyormus![]()