Dizi seni çekmiş gibi bunun da setine gidersinBu havada üşütecek herifler İbrahim'in kasları daha estetik duruyor bence esmer oluşundan dolayı.![]()
Giderim kıskanmaDizi seni çekmiş gibi bunun da setine gidersin![]()
Hiçte istemem yan cebime koy demiyorum, gerçekten istemiyorum iki zibidiyi@Çiğdem- i zibidi dizisi demekten caydıran @Yiğitt i ekrana kilitleyen @xBUGRAx i fox a ihanet noktasına getirten @serhatt istemem yan cebime koy dedirten sahneler![]()
![]()
@cookies @vadikızı @Dosi @destere @Harunnn60 @kerem @ozmoturk @DarkLegenD @MasacRE- @MEnes @denizz19 @gözlemci @Aserat @ozgur2113 @Billy Kane @Maskeli Fedai
Harunla kereme sürtünmüşsun bunları mi reddedilenHiçte istemem yan cebime koy demiyorum, gerçekten istemiyorum iki zibidiyi![]()
Kimseye sürtündüğüm yok pis iftiracıHarunla kereme sürtünmüşsun bunları mi reddedilen![]()
O suratsız kadını ne yapayım bana Özge yeterÖykü Karayel e yaklaşma yeter![]()
Öykü Karayel e yaklaşma yeter![]()
Ne zevksizsiniz be, ikisi de birbirinden beterO suratsız kadını ne yapayım bana Özge yeter![]()
Aynısını dün Twitter'da yazacaktımHavlusu nasıl düşmedi İbo'nun.![]()
Yokluğun gözü kör olsunNe zevksizsiniz be, ikisi de birbirinden beter![]()
O yüzden beğeniyon yani, yokluktanYokluğun gözü kör olsun![]()
@Çiğdem- i zibidi dizisi demekten caydıran @Yiğitt i ekrana kilitleyen @xBUGRAx i fox a ihanet noktasına getirten @serhatt istemem yan cebime koy dedirten sahneler![]()
![]()
@cookies @vadikızı @Dosi @destere @Harunnn60 @kerem @ozmoturk @DarkLegenD @MasacRE- @MEnes @denizz19 @gözlemci @Aserat @ozgur2113 @Billy Kane @Maskeli Fedai
Kerem gözüme girdi bu dizideHiçte istemem yan cebime koy demiyorum, gerçekten istemiyorum iki zibidiyi![]()
Ben daha neler beğeniyorum bir bilsenO yüzden beğeniyon yani, yokluktan![]()
Bu kadar da düşme beBen daha neler beğeniyorum bir bilsen![]()