Söyle bir şey olmazAslında sadece espri olarak bir şey diyecektim ama üzülürsün diye vazgeçtim![]()
Söyle bir şey olmazAslında sadece espri olarak bir şey diyecektim ama üzülürsün diye vazgeçtim![]()
Hani hamster öldü ya dedim vasiyeti miydi acaba Sivas topraklarına gömülmek hani köyümün yağmurlarında yıkasınlar manasındaSöyle bir şey olmaz![]()
Hamsterım Suriyeliydi.Hani hamster öldü ya dedim vasiyeti miydi acaba Sivas topraklarına gömülmek hani köyümün yağmurlarında yıkasınlar manasında![]()
Sana bir hamster alayım İstanbul'a gelinceHamsterım Suriyeliydi.![]()
Sağol hayatım çok incesin.Sana bir hamster alayım İstanbul'a gelince![]()
Bence bir süre hayvan alma cnm
Bende de var 2 tane
Sivasta ne işin var 😱 @vadikızıNeyse ben AŞTİ'ye geçiyorum otobüs saati yaklaşıyor Sivas yolları beni bekler. Forum yine bana çok iyi geldi herkese iyi akşamlar canlarım. 😳
Şu dizideki yatak sahnesini merak ediyorım nolduEkli dosyayı görüntüle 60191
Show TV'nin yeni ve iddialı dizisi Meleklerin Aşkı yayın hayatına bu akşam başlıyor.
Süreç Film'in yapımcılığını üstlendiği, senaryo ve yönetmen koltuğunda Ersoy Güler'in oturacağı, başrollerini Berkay Hardal, Gülper Özdemir, Oya Başar, Didem Balçın, Toygan Avanoğlu, Serkan Kuru, Alihan Aracı, Rümeysa Arslan ve Özlem Mahmutoğlu gibi isimlerin paylaşacağı yeni dizi fragmanlarıyla oldukça dikkat çekti.
Meleklerin Aşkı bu akşam 20:00'da Show TV'de.
Diziyle ilgili yorum ve eleştiriler bu başlık altından yapılabilir. İyi seyirler.
Dünya mutfağı derken İsveç tek başına dünya değilİzleyemediğim için kıyaslama yapamayacağım ama ben çalışan bir kadın olmama rağmen dünya mutfağından yemeklerde yapan becerikli hamarat biriyim![]()
![]()
Aaa Pamuğun 40 ı geçsin az acını unut yeni hayvanınada hemen bir şey olursa acısı 2 kat olur
Oha Ebrar varmış dizide. Dünyanın en tatlı çocuğu.![]()