Bir an önce kaldırırlar umarım o işi. Neden kabul etmiş o programı anlamadımGeleceğin Starı ile çökecek gibi yarın diziye kadar anca toparlar.![]()
Bir an önce kaldırırlar umarım o işi. Neden kabul etmiş o programı anlamadımGeleceğin Starı ile çökecek gibi yarın diziye kadar anca toparlar.![]()
En kötğ karakter o bence ya.![]()
Çok bağırıyor@denizz19 aile babasına ne diyosun![]()
Bence daha uyumlularNe çifti be,biri koca kadın diğeri körpecik oğlan![]()
Çok bağırıyor
Bence daha uyumlular![]()
Bir an önce kaldırırlar umarım o işi. Neden kabul etmiş o programı anlamadım![]()
Neyse ben AŞTİ'ye geçiyorum otobüs saati yaklaşıyor Sivas yolları beni bekler. Forum yine bana çok iyi geldi herkese iyi akşamlar canlarım. 😳
Dizi şahane olmuş. Özellikle Yağmur'un eve gelişi bakıcı oluşu çok güzel.Oya Başar ile çok tatlı olmuşlar valla çift olsalar bu kadar yakışırdı
![]()
Ben de yapıyorum ama öyle dans ederek değilBizim eve temizliğe çağıracağım denizz
ne güzel yaptı ama ev işlerini yemekleri sen öyle yapabilirmisin
Ben de yapıyorum ama öyle dans ederek değil![]()
Annem yap derse yaparım daha bugün salonu süpürdümvallamı sen ev işi yapıyormusun ya ben hiç yapmıyorsun sanıyordum
Annem yap derse yaparım daha bugün salonu süpürdüm![]()
Ben de bu çocuğu nerden tanıyorum diyordum.Oha Ebrar varmış dizide. Dünyanın en tatlı çocuğu.![]()
Ordaki çocukların hepsini Show, oyuncu olarak alır artık dizilerine.Ben de bu çocuğu nerden tanıyorum diyordum.![]()