Gözlemlemelerimden dolayı çeşitli filmler izleyerek.Madem saklıyorsun yaşamadan nasıl en güzel şey olduğunu biliyorsun, bu bir tezatlık sayın dost.
Gözlemlemelerimden dolayı çeşitli filmler izleyerek.Madem saklıyorsun yaşamadan nasıl en güzel şey olduğunu biliyorsun, bu bir tezatlık sayın dost.
İyi de bir filmde izlemek o duygunun var olan en güzel duygu olduğuna seni ikna edemez ki.Gözlemlemelerimden dolayı çeşitli filmler izleyerek.@denizz19
Otobusteyim .ssBu hafta iyice mi düşecek dizi yorum yapan yok.
Ekrana kilitlenmislerdirYağmurculardan da ses yok.
Kimse Yok diye yazmadım izliyorum valla Necmettin kendini asıyordu yere düştüBu hafta iyice mi düşecek dizi yorum yapan yok.
Ayy sen de benim her fotoma bir kulp takıyon .ss@denizz19 yorum yapacamda senin bu avatarın ne niye bi tuhaf duruyon yaa
Ayy sen de benim her fotoma bir kulp takıyon .ss
İş başvurusu içinYaa sen fotolarda hep güzel çıkarsın bunu niye yakın plan çektin ondan tuhaf duruyor yoksa sevdimm marulumm yaa
İş başvurusu için
Hahaha yok kız😱Hadi canımm gittimi o güzelim saçlar sakallar yaa tühh üzüldüm şimdi
Hahaha yok kızbunu önceden çekmiştim benim çalışacağım iş öyle sakala saça karışacak bir iş değil olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?