Mangalı sen pişirdin yalnız eziksin oloooommNe yükselmesi la ben zaten yüksekten aşağı inmedim ki hiç.![]()
Ahahahahaha normal değilim kardooo. Nolacak benim bu halim.![]()
![]()
Mangalı sen pişirdin yalnız eziksin oloooommNe yükselmesi la ben zaten yüksekten aşağı inmedim ki hiç.![]()
Ahahahahaha normal değilim kardooo. Nolacak benim bu halim.![]()
![]()
Valla ben askere gittim geldim acayip kudurdum yeminle bir kadın gelse uyyy dayanamamHepinize kadın lazım. Bir ben cinselliği ikinci plana atma erdeminde bulunmuş bir kişiyim burada.@denizz19
Onu anladım zaten yılların mrt'sine bile hallenir oldun. 😱Valla ben askere gittim geldim acayip kudurdum yeminle bir kadın gelse uyyy dayanamam![]()
Sana sevgimden halleniyorumOnu anladım zaten yılların mrt'sine bile hallenir oldun. 😱
Yalnız ben işin goygoyundayım bunu da belirteyim.Hepinize kadın lazım. Bir ben cinselliği ikinci plana atma erdeminde bulunmuş bir kişiyim burada.@denizz19
Biz emek verip işten kaçmayız. Bakma burda şov yaptığıma yeri geldi mi elimizi kömüre daldırır mangal semaver de yaparız.Mangalı sen pişirdin yalnız eziksin oloooomm![]()
Cinsellik 10.sırada demişsin yalan atma hiçbir erkek hayır diyemezYalnız ben işin goygoyundayım bunu da belirteyim.Ben cinselliği 10. sıralara falan atmıştım konuyu ve mesajlarımı hatırlatayım.
Biz emek verip işten kaçmayız. Bakma burda şov yaptığıma yeri geldi mi elimizi kömüre daldırır mangal semaver de yaparız.![]()
![]()
Cinsellik başka bir şey ilişki başka bir şey. Uygun ve ciddi bir ilişki elbette isterim sonuçta yaşım 25'e geldi. Evlenmek istiyorum sonuçta.Cinsellik 10.sırada demişsin yalan atma hiçbir erkek hayır diyemez
Aman Ne emek ateşin üzerine Eti koy et kendi kendine pişiyor![]()
Gün bitiminde gelmiştikCinsellik başka bir şey ilişki başka bir şey. Uygun ve ciddi bir ilişki elbette isterim sonuçta yaşım 25'e geldi. Evlenmek istiyorum sonuçta.Ama burda cinsellik olayı başka taraflara çekiyor. O yüzden o konuda net bir hırsım ve isteğim yok diyebiliyorum.
Sizi beklerken o ateş etkisini kaybetmesin diye neler yaptım bee.Emek var orda emeekk.
![]()
Valla ben de ikinci plan dedim ama işin şakası yani şu dünyadaki en güzel şey sekstir bence. 10. planda olduğuna inanmıyorum kadeşim.Yalnız ben işin goygoyundayım bunu da belirteyim.Ben cinselliği 10. sıralara falan atmıştım konuyu ve mesajlarımı hatırlatayım.
Biz emek verip işten kaçmayız. Bakma burda şov yaptığıma yeri geldi mi elimizi kömüre daldırır mangal semaver de yaparız.![]()
![]()
Kanımı dondurmuştunuz.Gün bitiminde gelmiştik![]()
En güzel şey o falan değildir. Şimdiye kadar ihtiyaç duymadım günah kardeşim günaahhh.Valla ben de ikinci plan dedim ama işin şakası yani şu dünyadaki en güzel şey sekstir bence. 10. planda olduğuna inanmıyorum kadeşim.![]()
Çok kötü ya vallaKanımı dondurmuştunuz.
En güzel şey o falan değildir. Şimdiye kadar ihtiyaç duymadım günah kardeşim günaahhh.Ben kendimi evliliğe ve kendimi adayacağım insana saklıyorum. O yüzden asıl evlendiğimde kaçıncı planda olduğunu göreceğiz, orasını kestiremiyorum.
![]()
1 saat ellerim pis orda boş boş bekledim.Çok kötü ya valla![]()
Aaa ben de kendimi ona saklıyorum zaten ama bu dünyadaki en güzel şeyin seks olduğu gerçeğini değiştirmez bence.Kanımı dondurmuştunuz.
En güzel şey o falan değildir. Şimdiye kadar ihtiyaç duymadım günah kardeşim günaahhh.Ben kendimi evliliğe ve kendimi adayacağım insana saklıyorum. O yüzden asıl evlendiğimde kaçıncı planda olduğunu göreceğiz, orasını kestiremiyorum.
![]()
Madem saklıyorsun yaşamadan nasıl en güzel şey olduğunu biliyorsun, bu bir tezatlık sayın dost.Aaa ben de kendimi ona saklıyorum zaten ama bu dünyadaki en güzel şeyin seks olduğu gerçeğini değiştirmez bence.![]()
Sizin yüzünüzden bitmek bilmeyen siparişleriniz .ss1 saat ellerim pis orda boş boş bekledim.Can sıkıcı olduğunu anlaman sevindirici.
![]()
Her şeyi eksik getirmişler ben napayım.Sizin yüzünüzden bitmek bilmeyen siparişleriniz .ss
Bir tane akıllı E yokHer şeyi eksik getirmişler ben napayım.Hazırlıksız iş yapılmayacağının iyi bir dersi olsun sizlere.
![]()
Kestirme cevaplar geliyor demek ki doğru yoldayızKomikmiş güldüm.![]()
Bir tane akıllı E yok demişsin, senin o mesajına verilecek en mantıklı cevap senin sevinde bir cevaptı.Kestirme cevaplar geliyor demek ki doğru yoldayız![]()