Show Meleklerin Aşkı - Dizi Yorumları

Hardalı seviyormuş ama izlemedini kendisi demişti ama izleyenden çok onun yorumu v ar Darısı Başımıza dizisinde de öyle
Aptallar takımı size diyorum ki İZLİYORUM AMA İLGİMİ ÇEKEN KISIMLARINI İZLİYORUM BÖLÜMÜN ÇOĞUNU İZLİYORUM,örneğin Darısı Başımıza Erkenci Kuş bu dizileri hiç izlemiyorum ve bilgi sahibi değilim

Meleklerin Aşkınıda izlemiyorsun işte ayoll
Hardalın soynmalı videolarına bakıyorsundur bölümden o sayılmaz
@kerem

Taktı gömleğime @Dosi o çiçekli gömleğim kötü müydü senin de fikrini alayım
Hangi gömlek? Senin giysilerini nerden bileyim be, sadece bir tişörtünün rengine zamamında yorum yaptık diye senin her giysini biliyorummu sandın?

Hangi gömlek? Senin giysilerini nerden bileyim be, sadece bir tişörtünün rengine zamamında yorum yaptık diye senin her giysini biliyorummu sandın?
Hani gözlüklü kız arkadaşla bir fotoğrafım var o
Yalan söyleme her fotoğrafımı inceliyorsun

Hani gözlüklü kız arkadaşla bir fotoğrafım var o
Yalan söyleme her fotoğrafımı inceliyorsun
Yeminle dikkat bile etmedim fotona ama dünkü fotoda arkadaşlarının arasındasınya, ona dikkatli baktım ama @gözlemci ve @MEnes var diye olabilir

Dur gidip bakayım şimdi gömleğe ve çiçeğine

Sırf çok iyi çıkmışsın dememek için o kasıntı yığını @MEnes e yorum yapmış
Nuri Alçoyu görünce deniz gömleğin geldi aklıma
Sen git Diss Savaşları yarışmama bak

Taktı gömleğime @Dosi o çiçekli gömleğim kötü müydü senin de fikrini alayım
Baktım gömleğe, güzel. Giymeye devam et

@MEnes e yorum yapmam içinemi oturdu? aslında sanada yapacaktım bir yorum. Dur gelecek birazdan yorumum

Sen git Diss Savaşları yarışmama bak

Baktım gömleğe, güzel. Giymeye devam et

@MEnes e yorum yapmam içinemi oturdu? aslında sanada yapacaktım bir yorum. Dur gelecek birazdan yorumum

Gızz dur sakin ol bakacağım burç konusu hazırlıyordum da merak etme forumda değildim içeriği okudum yine harika bir yorum aman program olmuş @MEnes yorumlucam