Show Melekler Korusun - Dizi Yorumları

Hayal mayal ama anlatma. Sıfırdan izliyormuşum hissi var. Aklımda kalan sadece kimin kimle partner olduğu. Geri kısımlar yok hafızamda :A böyle daha zevkli izlemesi.
İfade atmayınca haşlayacaksın sandım. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Çok güzel dizi ama son bölümlere doğru biraz sıkıcılaşıyor

Başladım bugün, güzel başladı. Hepsi ne kadar genç, zamanın ne kadar acımasız olduğunu görüyor insan. Biraz Google amcaya baktım o Özlem karakterini nerden izlemiştim diye araştırdım. Oyuncu kadrosuna baktım, diziye sonradan ne kadar çok tanıdık oyuncular katılmış. O zamanlar bilmiyorduk tabi çoğunu.

Süresi şimdiki dizilere göre oldukça iyi. Aktı gitti :A
Yeni oyalanmalık dizimi buldum :Z
Kapıcı ile Mualla’nın sahnelerini hatırladın mı?Mualla’nın annesi de huzurevinde huzurevindeyken Hanımanne ye diyor ki sen dul kızın dul boşarım kızını iki kere dul kalırsın. :A
Ben kapıcı sahnelerini sevmiyorum açıkçası, çünkü ileriki bölümlerde fazlasıyla bölümü kaplıyordu. Baymıştı bir yerde beni. :A

Entrika kraliçesi Eylül'lü bölümler bence en prime bölümlerdi. :A

1698428245835.png

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
Ben kapıcı sahnelerini sevmiyorum açıkçası, çünkü ileriki bölümlerde fazlasıyla bölümü kaplıyordu. Baymıştı bir yerde beni. :A

Entrika kraliçesi Eylül'lü bölümler bence en prime bölümlerdi. :A

Ekli dosyayı görüntüle 123773
Bugün izlediğim bölümde belirdi kendisi, denk gelişe bak :A

Ben bu aralar sardım diziye. Günde 2-3 bölüm tükettiğim oluyor :A

• Güldürdün
Reactions: mrt-06 and 12.Adam
Ohaaa ben daha 7. bölümdeyim kız :A

Bilerek yavaş izliyorum aslında hemen bitmesin. :D
Hafta içi uygun zaman çok olunca evde, sarınca bırakamıyorum işte :A. Bugüne vaktim olmaz ama diziye. Yarına yine kendime ait bir gün olacağı için dadanırım yeniden :A önümüzdeki hafta okul yok, bakalım ne kadar izleyeceğim :A

• Harika
Reactions: mrt-06
Hafta içi uygun zaman çok olunca evde, sarınca bırakamıyorum işte :A. Bugüne vaktim olmaz ama diziye. Yarına yine kendime ait bir gün olacağı için dadanırım yeniden :A önümüzdeki hafta okul yok, bakalım ne kadar izleyeceğim :A
Sonuna kadar ilerleyeceğiz inşallah :A

• Harika
Reactions: Dosi