İfade atmayınca haşlayacaksın sandım.Hayal mayal ama anlatma. Sıfırdan izliyormuşum hissi var. Aklımda kalan sadece kimin kimle partner olduğu. Geri kısımlar yok hafızamda böyle daha zevkli izlemesi.
İfade atmayınca haşlayacaksın sandım.Hayal mayal ama anlatma. Sıfırdan izliyormuşum hissi var. Aklımda kalan sadece kimin kimle partner olduğu. Geri kısımlar yok hafızamda böyle daha zevkli izlemesi.
Başladım bugün, güzel başladı. Hepsi ne kadar genç, zamanın ne kadar acımasız olduğunu görüyor insan. Biraz Google amcaya baktım o Özlem karakterini nerden izlemiştim diye araştırdım. Oyuncu kadrosuna baktım, diziye sonradan ne kadar çok tanıdık oyuncular katılmış. O zamanlar bilmiyorduk tabi çoğunu.
Süresi şimdiki dizilere göre oldukça iyi. Aktı gitti
Yeni oyalanmalık dizimi buldum
Ben kapıcı sahnelerini sevmiyorum açıkçası, çünkü ileriki bölümlerde fazlasıyla bölümü kaplıyordu. Baymıştı bir yerde beni.Kapıcı ile Mualla’nın sahnelerini hatırladın mı?Mualla’nın annesi de huzurevinde huzurevindeyken Hanımanne ye diyor ki sen dul kızın dul boşarım kızını iki kere dul kalırsın.
Bugün izlediğim bölümde belirdi kendisi, denk gelişe bakBen kapıcı sahnelerini sevmiyorum açıkçası, çünkü ileriki bölümlerde fazlasıyla bölümü kaplıyordu. Baymıştı bir yerde beni.
Entrika kraliçesi Eylül'lü bölümler bence en prime bölümlerdi.
Ekli dosyayı görüntüle 123773
Tel sararak mı ?Bugün izlediğim bölümde belirdi kendisi, denk gelişe bak
Ben bu aralar sardım diziye. Günde 2-3 bölüm tükettiğim oluyor
Nadiren sarma oluyor ama çok değilTel sararak mı ?
Hangi kanal veriyor ? YouTube dandır.Nadiren sarma oluyor ama çok değil
Ben TV’den izliyorum.
Ohaaa ben daha 7. bölümdeyim kızBugün izlediğim bölümde belirdi kendisi, denk gelişe bak
Ben bu aralar sardım diziye. Günde 2-3 bölüm tükettiğim oluyor
Özelden mesaj kutusuna baktınız mı ?Ohaaa ben daha 7. bölümdeyim kız
Bilerek yavaş izliyorum aslında hemen bitmesin.
Hafta içi uygun zaman çok olunca evde, sarınca bırakamıyorum işte . Bugüne vaktim olmaz ama diziye. Yarına yine kendime ait bir gün olacağı için dadanırım yeniden önümüzdeki hafta okul yok, bakalım ne kadar izleyeceğimOhaaa ben daha 7. bölümdeyim kız
Bilerek yavaş izliyorum aslında hemen bitmesin.
Sonuna kadar ilerleyeceğiz inşallahHafta içi uygun zaman çok olunca evde, sarınca bırakamıyorum işte . Bugüne vaktim olmaz ama diziye. Yarına yine kendime ait bir gün olacağı için dadanırım yeniden önümüzdeki hafta okul yok, bakalım ne kadar izleyeceğim
komedisi iyi ama dram sahnelerinde de direkt ağlatıyor.