Melek Baykal Yalan Dünya'yı Abartılı Buluyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,019
Puanı
1,061
Melek Baykal Yalan Dünya'yı Abartılı Buluyor

Melek Baykal'in şu sıralar izlediği 4 dizi var: Muhteşem Yüzyıl, Uçurum, Seksenler ve Leyla ile Mecnun

Gülse Birsel imzalı Kanal D`de yayınlanan 'Yalan Dünya' dizisini nasıl bulduğu sorulan Melek Baykal, şöyle konuştu:

"Hayır, çünkü 'Yalan Dünya'nın karakterleri hepsi çok iyiler ama bir 'tık' biraz abartı buluyorum. Bence o dizide oyunculuklar abartılıyor."

Melek Baykal, 'Yalan Dünya' dizisi için Gülse Birsel'den teklif aldığını da belirtti ancak kabul etmediğini sözlerine ekledi.

Haklı eleştirisinde ama bu abartı dozunu azaltmaya başladılar gibi bu sezon.
Sonuçta Melek Baykal`ın da oynadığı diziler abartısız değildi. Akasya Durağı, Cennet Mahallesi de bunların başında geliyor

Pembe karakteri o kadar halktan doğla bi karakterdi ki hiç bitmesin istedim.Keza Türk Malin'daki kızının çakması anne karakter o kadar harikaydı ki diziyi dip yaparak zirveledi.Bugun 2 kere sinir oldum Baykal'a.

- - - Ekleme - - -

Pembe karakteri o kadar halktan doğla bi karakterdi ki hiç bitmesin istedim.Keza Türk Malin'daki kızının çakması anne karakter o kadar harikaydı ki diziyi dip yaparak zirveledi.Bugun 2 kere sinir oldum Baykal'a.

komedi filmlerinde çok başarılı olup ciddi filmlerde çuvallayan bir sanatçı olarak bu sözü en son söylemesi gereken insandır melek baykal..

​Cennet Mahallesi ve Türk Malı'nı da gördük Melek Abla.

​Cennet Mahallesi ve Türk Malı'nı da gördük Melek Abla.

türk malında bu varmıydı ya ? ben mallar arasında bunu görmedim iki mal vardı biri binnurdu biride şafaktı bu hangi roldeydi fazla izlemedimde bir kaç bölüme bakmıştım melek yoktu gibi
)

Melek Baykalı Çok Severim Ama Bu Yorumunu Beğenmedim Bence O TIK İnsanlara Abartı Değil Eğlenceli Geliyor !

Leyla İle Mecnun izliyor.Kanım ısındı Melek Baykal'a.

Ewet abrtılı,ama huzur sokağı reklamdayken kesin izlerim.