Melek Baykal Yalan Dünya'yı Abartılı Buluyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,019
Puanı
1,061
Melek Baykal Yalan Dünya'yı Abartılı Buluyor

Melek Baykal'in şu sıralar izlediği 4 dizi var: Muhteşem Yüzyıl, Uçurum, Seksenler ve Leyla ile Mecnun

051120121021318255401_2.jpg

Gülse Birsel imzalı Kanal D`de yayınlanan 'Yalan Dünya' dizisini nasıl bulduğu sorulan Melek Baykal, şöyle konuştu:

"Hayır, çünkü 'Yalan Dünya'nın karakterleri hepsi çok iyiler ama bir 'tık' biraz abartı buluyorum. Bence o dizide oyunculuklar abartılıyor."

Melek Baykal, 'Yalan Dünya' dizisi için Gülse Birsel'den teklif aldığını da belirtti ancak kabul etmediğini sözlerine ekledi.

Pembe karakteri o kadar halktan doğla bi karakterdi ki hiç bitmesin istedim.Keza Türk Malin'daki kızının çakması anne karakter o kadar harikaydı ki diziyi dip yaparak zirveledi.Bugun 2 kere sinir oldum Baykal'a.

- - - Ekleme - - -

Pembe karakteri o kadar halktan doğla bi karakterdi ki hiç bitmesin istedim.Keza Türk Malin'daki kızının çakması anne karakter o kadar harikaydı ki diziyi dip yaparak zirveledi.Bugun 2 kere sinir oldum Baykal'a.

komedi filmlerinde çok başarılı olup ciddi filmlerde çuvallayan bir sanatçı olarak bu sözü en son söylemesi gereken insandır melek baykal..

​Cennet Mahallesi ve Türk Malı'nı da gördük Melek Abla.:D

türk malında bu varmıydı ya ? ben mallar arasında bunu görmedim iki mal vardı biri binnurdu biride şafaktı bu hangi roldeydi fazla izlemedimde bir kaç bölüme bakmıştım melek yoktu gibi :))

Melek Baykalı Çok Severim Ama Bu Yorumunu Beğenmedim Bence O TIK İnsanlara Abartı Değil Eğlenceli Geliyor !