Mektuba Dair

Mektuba Dair......

• Evet yazdım ve yolladım.

• Hayır,hayatımda hiç mektup yazmadım.

• Evet mektup yazdım ama kimseye yollamadım.

• Mektup yazmadım ama mektup aldım.

• Yorum Yok

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Alman usulü arkadaşın olan Erinç Bey çok pratik bir fikir vermişş :F Deeermişimmm :F La Erinç abi, kızın kendisini görmek için foto istiyorlarmış, kese kağıdı takıp atsa ne hiç atmasa ne? :F @The_Erinch
laaaaaa ... resim paylaşmayı sevmediği dönemlerde.. buluşursak kafana kese kağıdı geçirirsin demişdim

öyle kaldı işte aramızda...

bak oda hemen bana lakap yapıştırmış...

hadii. hadiii bırakta. bu konuda ki zaafın ne bakalım....:A:A:A

her an. @Mr.At dan. bir soru gelebilir :F:F:F

• Güldürdün
Reactions: Royal_Highness
Kaçan @Royal_Highness gibim olsun anlatıyorum :A
------

Benim ilk forum arkadaşlarımdandır kendisi iş dolayısından da yarı memleketlim sayılır gerçi şuan yerlisi oldu Manisa nın da neysee bunlar @Angelica ile bana fotonu at falan diyorlardı ben sosyal medyada foto paylaşmayan biriyim işte konu arasında buluşalım muhabbetleri dönüncede Alman usulü arkadaşım da bana kese kağıdı takarsın falan demişti mevzu bu kese kağıdı kaldı lakabım :bilmem:

Kaçan @Royal_Highness gibim olsun anlatıyorum :A
------

Benim ilk forum arkadaşlarımdandır kendisi iş dolayısından da yarı memleketlim sayılır gerçi şuan yerlisi oldu Manisa nın da neysee bunlar @Angelica ile bana fotonu at falan diyorlardı ben sosyal medyada foto paylaşmayan biriyim işte konu arasında buluşalım muhabbetleri dönüncede Alman usulü arkadaşım da bana kese kağıdı takarsın falan demişti mevzu bu kese kağıdı kaldı lakabım :bilmem:

laaaaaa ... resim paylaşmayı sevmediği dönemlerde.. buluşursak kafana kese kağıdı geçirirsin demişdim

Ne sorsam bilemedim :A Nefise bize sütlaç tarifi versin :F

Sen yanlış anlamışsın can cazım fotoğrafı kese kağıdı takıp at demiyor buluşmaya kese kağıdı ile gideceğim @Angelica yı gezdircez yaa o kör olmayasıda hangi Gökberk sayfasında takılı kaldıysa ortalarda yok :A :A

Hee son kısımdaki buluşma olayını es geçmişim,
şimdi oldu :A :A

Alemsiniz yaa :D Güzel bir anı olarak kalmış işte :D

Ha Ha Ha Lol GIF by The Bachelorette

• Güldürdün
Reactions: Zeyno

Forum İstatistikleri

Konular