Tercihlerin ve yaşamına saygım var.@The_Erinch bende aşk meşk maceraları çıkmaz
eski kafadayım yüzük takılması şart sevgili olayı ters bana![]()
Ama buda sağlam irdelenmesi bir konu bak şimdi....
Tercihlerin ve yaşamına saygım var.@The_Erinch bende aşk meşk maceraları çıkmaz
eski kafadayım yüzük takılması şart sevgili olayı ters bana![]()
Sonra binbir türlü zorluklarla norvece geldim ama gelene kadar her gece saçını kokladım bana yazdığı mektupları okuyup okuyup ağladım ne oldu bu kıza diye düşünmeden edemiyordum niye Bi anda koptuk niye hiçbir şey yazmaz oldu yazdıklarımı görmez oldu norvece de geldik amma nasıl soğuk nasıl soğuk görmeniz lazım ulan ben yiğidin harman olduğu Sivas'ta bile böyle soğukluk görmedim nasıl yaşıyor bunlar burda derken içimden geçiriyorum ulan ben bu kızı nasıl bulacağım buraya kadar geldik de ya mektuptaki adreste artık oturmuyorsa kötüyü çağırmayayım diyip mektuptaki adresi sora sora bulmaya çalıştım ulan sora sora bağdat bulunur derlerdi de o bizim ülke de geçerli sanırım sadece bizimkiler düz git solda cami göreceksin caminin sonunda sağda dedi mi gideceğin yeri şıp diye buluyorsun lan burada camide yok ülkemde adımbaşı cami vardı neyse tam birine adresi sorarken çıtpıt ingilizcemle ızdanbut gibi bir herif yanıma yaklaşmaya başladı dedim kaçak girdiğimiz mi anlaşıldı bu herif niye üstüme geliyor derkenNeyse gel zaman git zaman mektuplar azalmaya bir dönem hiç gelmemeye başladı gönderdiğim son beş mektupta bana geri iade olunca cesaretimi topladım ulan dedim gidiyorum norveçe belki thoru falanda görürüz neyse salak bir ahbabım vardı adı kazım biz buna çevrece enayi kazım derken o zamanın parası 5 bin markla norveçe gidiliyordu ben bu salağa 2.500 vererek bu işi hallettim tırla kaçıyoruz bizim kazım insan kaçakcısıdır milletin ahbabı insan sarrafı olur bizimkisi kaçakçı te allahım neyse alamanya hududuna geldik alaman polisiyle konuşuyor bizim kazım polisinde alman kurdu cinsinden itleri var uyuşturucu bulmuş gibi tırın üstüne atlamaya çalışıyorlar şerefsizler bizim kazım zor bela ikna etti bu alaman aynasızları sonra...
tv8 yayınları gibisin be adam...Sonra binbir türlü zorluklarla norvece geldim ama gelene kadar her gece saçını kokladım bana yazdığı mektupları okuyup okuyup ağladım ne oldu bu kıza diye düşünmeden edemiyordum niye Bi anda koptuk niye hiçbir şey yazmaz oldu yazdıklarımı görmez oldu norvece de geldik amma nasıl soğuk nasıl soğuk görmeniz lazım ulan ben yiğidin harman olduğu Sivas'ta bile böyle soğukluk görmedim nasıl yaşıyor bunlar burda derken içimden geçiriyorum ulan ben bu kızı nasıl bulacağım buraya kadar geldik de ya mektuptaki adreste artık oturmuyorsa kötüyü çağırmayayım diyip mektuptaki adresi sora sora bulmaya çalıştım ulan sora sora bağdat bulunur derlerdi de o bizim ülke de geçerli sanırım sadece bizimkiler düz git solda cami göreceksin caminin sonunda sağda dedi mi gideceğin yeri şıp diye buluyorsun lan burada camide yok ülkemde adımbaşı cami vardı neyse tam birine adresi sorarken çıtpıt ingilizcemle ızdanbut gibi bir herif yanıma yaklaşmaya başladı dedim kaçak girdiğimiz mi anlaşıldı bu herif niye üstüme geliyor derken
Araya reklam alıyoruztv8 yayınları gibisin be adam...
35 dakka reklam aralı yazmasana.![]()
Sen bilmezsin
Abii bu yazdıklarını ver Nuri Bilge Ceylana sana uzun metraj koklamalı bir sanat filmi çıkarsın şöyle 2 saat süren Norveç yolcuğunda saçı koklarken seni de kareye verdimi oldu bu iş oscar garantiliSonra binbir türlü zorluklarla norvece geldim ama gelene kadar her gece saçını kokladım bana yazdığı mektupları okuyup okuyup ağladım ne oldu bu kıza diye düşünmeden edemiyordum niye Bi anda koptuk niye hiçbir şey yazmaz oldu yazdıklarımı görmez oldu norvece de geldik amma nasıl soğuk nasıl soğuk görmeniz lazım ulan ben yiğidin harman olduğu Sivas'ta bile böyle soğukluk görmedim nasıl yaşıyor bunlar burda derken içimden geçiriyorum ulan ben bu kızı nasıl bulacağım buraya kadar geldik de ya mektuptaki adreste artık oturmuyorsa kötüyü çağırmayayım diyip mektuptaki adresi sora sora bulmaya çalıştım ulan sora sora bağdat bulunur derlerdi de o bizim ülke de geçerli sanırım sadece bizimkiler düz git solda cami göreceksin caminin sonunda sağda dedi mi gideceğin yeri şıp diye buluyorsun lan burada camide yok ülkemde adımbaşı cami vardı neyse tam birine adresi sorarken çıtpıt ingilizcemle ızdanbut gibi bir herif yanıma yaklaşmaya başladı dedim kaçak girdiğimiz mi anlaşıldı bu herif niye üstüme geliyor derken
Abii bu yazdıklarını ver Nuri Bilge Ceylana sana uzun metraj koklamalı bir sanat filmi çıkarsın şöyle 2 saat süren Norveç yolcuğunda saçı koklarken seni de kareye verdimi oldu bu iş oscar garantili![]()
Abii bu yazdıklarını ver Nuri Bilge Ceylana sana uzun metraj koklamalı bir sanat filmi çıkarsın şöyle 2 saat süren Norveç yolcuğunda saçı koklarken seni de kareye verdimi oldu bu iş oscar garantili![]()
Bak filmine izleyicide bulurum ben senin @The_Erinch ve @Angelica kesin ve garantili izleyici bak şimdiden bizim Alman usulü Erinç hayranlık ile bakmaya başladı bile
diğer konudan lafıda alıp çarptı...Bak filmine izleyicide bulurum ben senin @The_Erinch ve @Angelica kesin ve garantili izleyici bak şimdiden bizim Alman usulü Erinç hayranlık ile bakmaya başladı bile![]()
Türk müsün diye bir ses geldi kulağıma dedim herhalde yanlış duydum ı dont understand you dedim adama la gardaş Türk müsün diyorum ne öyle anlamıyorum falan ana dilini mi unuttun soğukta dedi bana dedim abi evet Türküm, ne işin var olum senin Allahın norveçinde deli misin sen diyor bana ulan asıl sen ne işin var allahın angarasılı diyecektim de korktum ızdanbut gibi adam sonuçta dedim kız meselesine burdayım abi. Heh şimdi anlaşıldı bu delilik diyor. Adamla tanıştık ismi cemilmiş herkül cemil, buraya çalışmaya gelmiş bayadır çalışıyormuş burda ülkeyi de dönmeyi düşünüyormuş neyse ben marazımı cemil abiye anlattım adresi sağ olsun gösterdi tam evinin kapısına geldim zili bastım kapı açıldı bir de karşımda ne göreyim ben Agnesi tekrar göreceğim diye mutluluktan uçuyorken karşımdaki manzara konusunda dona kaldımSonra binbir türlü zorluklarla norvece geldim ama gelene kadar her gece saçını kokladım bana yazdığı mektupları okuyup okuyup ağladım ne oldu bu kıza diye düşünmeden edemiyordum niye Bi anda koptuk niye hiçbir şey yazmaz oldu yazdıklarımı görmez oldu norvece de geldik amma nasıl soğuk nasıl soğuk görmeniz lazım ulan ben yiğidin harman olduğu Sivas'ta bile böyle soğukluk görmedim nasıl yaşıyor bunlar burda derken içimden geçiriyorum ulan ben bu kızı nasıl bulacağım buraya kadar geldik de ya mektuptaki adreste artık oturmuyorsa kötüyü çağırmayayım diyip mektuptaki adresi sora sora bulmaya çalıştım ulan sora sora bağdat bulunur derlerdi de o bizim ülke de geçerli sanırım sadece bizimkiler düz git solda cami göreceksin caminin sonunda sağda dedi mi gideceğin yeri şıp diye buluyorsun lan burada camide yok ülkemde adımbaşı cami vardı neyse tam birine adresi sorarken çıtpıt ingilizcemle ızdanbut gibi bir herif yanıma yaklaşmaya başladı dedim kaçak girdiğimiz mi anlaşıldı bu herif niye üstüme geliyor derken
yandık rahat 45 dk ara geliyorTürk müsün diye bir ses geldi kulağıma dedim herhalde yanlış duydum ı dont understand you dedim adama la gardaş Türk müsün diyorum ne öyle anlamıyorum falan ana dilini mi unuttun soğukta dedi bana dedim abi evet Türküm, ne işin var olum senin Allahın norveçinde deli misin sen diyor bana ulan asıl sen ne işin var allahın angarasılı diyecektim de korktum ızdanbut gibi adam sonuçta dedim kız meselesine burdayım abi. Heh şimdi anlaşıldı bu delilik diyor. Adamla tanıştık ismi cemilmiş herkül cemil, buraya çalışmaya gelmiş bayadır çalışıyormuş burda ülkeyi de dönmeyi düşünüyormuş neyse ben marazımı cemil abiye anlattım adresi sağ olsun gösterdi tam evinin kapısına geldim zili bastım kapı açıldı bir de karşımda ne göreyim ben Agnesi tekrar göreceğim diye mutluluktan uçuyorken karşımdaki manzara konusunda dona kaldım
Ahaa kapıda kızın annesine ya da izbandut babasına tosladı ayy çok heyecanlı sonraaaTürk müsün diye bir ses geldi kulağıma dedim herhalde yanlış duydum ı dont understand you dedim adama la gardaş Türk müsün diyorum ne öyle anlamıyorum falan ana dilini mi unuttun soğukta dedi bana dedim abi evet Türküm, ne işin var olum senin Allahın norveçinde deli misin sen diyor bana ulan asıl sen ne işin var allahın angarasılı diyecektim de korktum ızdanbut gibi adam sonuçta dedim kız meselesine burdayım abi. Heh şimdi anlaşıldı bu delilik diyor. Adamla tanıştık ismi cemilmiş herkül cemil, buraya çalışmaya gelmiş bayadır çalışıyormuş burda ülkeyi de dönmeyi düşünüyormuş neyse ben marazımı cemil abiye anlattım adresi sağ olsun gösterdi tam evinin kapısına geldim zili bastım kapı açıldı bir de karşımda ne göreyim ben Agnesi tekrar göreceğim diye mutluluktan uçuyorken karşımdaki manzara konusunda dona kaldım
Sonunu merak ediyorum..Valla @Mr.At hikaye uydurmuṣ gibi geldi bana artık.![]()
Sonunu merak ediyorum..
Bu arada senin ortaokul aşk mektubunu deşmesi için @12.Adam göreve davet ediyorum.
Konudan ışık hızıyla kaçan @Royal_Highness de @RüzgarGülü ne devredecem![]()
resmen 45 dk araya girdi...Sen hala ciddiyetle mi okuyorsun yaa
![]()
Sen hala ciddiyetle mi okuyorsun yaa
![]()
hiç belli olmazzz vallaaa...Ne bileyim adam öyle içten yazdı ki insan inanmak istiyor ama çok uzadı, inanmak zor.![]()