Mehmed: Bir Cihan Fatihi - Tanıtım Fragmanı | Kanal D

Yüksek prodüksiyonlu bir iş onu anladık fragmandan. Ama henüz senaryonun içeriğini görmedik. Ona dair bir detay alalım anlayacağız asıl kalitesini. Umarım güzel repliklere, iyi bir senaryoya sahip sağlam bir tarihi dizi izleriz.

Pazartesi neden izlemiyorsun :A

Çünkü Aras’ı, Kenan’a tercih etti. :A @Çiğdem-

Siyah beyaz aşkın gününü değiştirmezler zaten :A

Valla fragman pazartesi çıktı, bir bakarsın pazartesi olur dizi. D'min ne yapacağı belli olmuyor malum. :bhr: :Z
Diziyi harem odalarına esir etmezseler eğer bu dizi izlenir Eşkiyayı bile netten izleyebilirim ama Çukur u şuan hangi dizi gelirse gelsin canlı tercih ederim :A Zaten Pazartersi karışık başka günlere gitsin :A :A :A

Açıkcası Cuma olmadığı sürece netten izlemeyi kafama koymuştum ama Kenan böyle adam öldürücekse aksiyonlu bir Osmanlı dizisi olucaksa :Z

Pazartesi hariç hangi güne gelirse gelsin televizyondan izleyebiirim yeterki bu havada olsun dizi gece gece coştum :Z:Z:Z @xemrexxx
kız my deki müziği değiştirmedne kullanmışlar neredeyse 😱 :( neyse böylece @faruk @Forumdash ile olan savaşımızı hükmen kazandık baş oğlanı kenan bizi taklit tti neticede:A

Dizi Çarşamba yayınlanacakmış.
15 reytingli iki dizi varken nasıl oranları alma konusunda hiç düşünmediler mi?

kız my deki müziği değiştirmedne kullanmışlar neredeyse 😱 :( neyse böylece @faruk @Forumdash ile olan savaşımızı hükmen kazandık baş oğlanı kenan bizi taklit tti neticede:A

Yapım benim yapımım değil bi kere :T: Kenana söyledim taklt iş olur gitme diye ama gitti Sinemciğini dinledi.
Benzerlik olmasada fark etmeyecekti ben taa tanıtımlar oyuncular açıklanmadan dedim bu @xemrexxx kendi dizisiyle ve tuhaf oyuncuuyla karşılaştırıp durucak :F diye daha bunlar iyi günlerimiz hele dizi başlasın :A :A :A

Fragmandaki diyalog bile çalıntı :A Ne de olsa Arak D dizisi, eskilerimize iş öğretiyoruz :D

Fragmandaki diyalog bile çalıntı :A Ne de olsa Arak D dizisi, eskilerimize iş öğretiyoruz :D

Bununla fragmanın ne alakası var? :F

Çatlamaya devam edeceksin hayırlısıyla daha çok. :Z

Dizi Çarşamba yayınlanacakmış.
15 reytingli iki dizi varken nasıl oranları alma konusunda hiç düşünmediler mi?
Çarşamba yayınlanmayacak, çarşamba Popstar Alaturka başlıyor. Yayın tarihi bile açıklandı. :D

Beğendiğim MY sayfaları ya şu diziden de fotoğraflar paylaşmaya başladı ya da direkt adını değiştirdi. İki günde beş-altı sayfayı takipten çıktım, elimde Kosem Sultan Urdu Fan Page kaldı. :D Daha başlamadan o kadar sinir oldum ki şu diziye...

Leyla tanlar yeni rolune hazirlaniyor insallah cadoloz @Çiğdem- I alninin ortasindan vuracak :bhr: :A
@destere @Forumdash @Sherlock @cookies @vadikızı @yatutarsa @kerem @Thequeer @Ahmed @Harunnn60 @S.G.A.T. @eskici @Dosi @ozmoturk
FB_IMG_1518898440415.jpg