Yüksek prodüksiyonlu bir iş onu anladık fragmandan. Ama henüz senaryonun içeriğini görmedik. Ona dair bir detay alalım anlayacağız asıl kalitesini. Umarım güzel repliklere, iyi bir senaryoya sahip sağlam bir tarihi dizi izleriz.
Pazartesi neden izlemiyorsun
Çünkü Aras’ı, Kenan’a tercih etti. @Çiğdem-
Siyah beyaz aşkın gününü değiştirmezler zaten
Diziyi harem odalarına esir etmezseler eğer bu dizi izlenir Eşkiyayı bile netten izleyebilirim ama Çukur u şuan hangi dizi gelirse gelsin canlı tercih ederim Zaten Pazartersi karışık başka günlere gitsinValla fragman pazartesi çıktı, bir bakarsın pazartesi olur dizi. D'min ne yapacağı belli olmuyor malum.
Büyük yanlış yapıyorÇünkü Aras’ı, Kenan’a tercih etti. @Çiğdem-
Yok artık çakma bir diziyi nasıl bu kadar seviyorsun anlamıyorum Kenan var KenanDiziyi harem odalarına esir etmezseler eğer bu dizi izlenir Eşkiyayı bile netten izleyebilirim ama Çukur u şuan hangi dizi gelirse gelsin canlı tercih ederim Zaten Pazartersi karışık başka günlere gitsin
Söz de iyi reyting alıyor Kenan için başka gün daha hayırlı olurBüyük yanlış yapıyor
Yok artık çakma bir diziyi nasıl bu kadar seviyorsun anlamıyorum Kenan var Kenan
Dizi güzelse eğer her türlü zirveyi alır pazartesi günleriSöz de iyi reyting alıyor Kenan için başka gün daha hayırlı olur
Çukur la aynı gün olmasın ben iki diziyide canlı izlemek istiyorumDizi güzelse eğer her türlü zirveyi alır pazartesi günleri
Kenan'ın Pazartesi'den başka bir güne geçeceğini düşünmüyorum şahsenÇukur la aynı gün olmasın ben iki diziyide canlı izlemek istiyorum
kız my deki müziği değiştirmedne kullanmışlar neredeyse 😱 neyse böylece @faruk @Forumdash ile olan savaşımızı hükmen kazandık baş oğlanı kenan bizi taklit tti neticedeAçıkcası Cuma olmadığı sürece netten izlemeyi kafama koymuştum ama Kenan böyle adam öldürücekse aksiyonlu bir Osmanlı dizisi olucaksa
Pazartesi hariç hangi güne gelirse gelsin televizyondan izleyebiirim yeterki bu havada olsun dizi gece gece coştum @xemrexxx
Yapım benim yapımım değil bi kere Kenana söyledim taklt iş olur gitme diye ama gitti Sinemciğini dinledi.kız my deki müziği değiştirmedne kullanmışlar neredeyse 😱 neyse böylece @faruk @Forumdash ile olan savaşımızı hükmen kazandık baş oğlanı kenan bizi taklit tti neticede
kız my deki müziği değiştirmedne kullanmışlar neredeyse 😱 neyse böylece @faruk @Forumdash ile olan savaşımızı hükmen kazandık baş oğlanı kenan bizi taklit tti neticede
Benzerlik olmasada fark etmeyecekti ben taa tanıtımlar oyuncular açıklanmadan dedim bu @xemrexxx kendi dizisiyle ve tuhaf oyuncuuyla karşılaştırıp durucak diye daha bunlar iyi günlerimiz hele dizi başlasınYapım benim yapımım değil bi kere Kenana söyledim taklt iş olur gitme diye ama gitti Sinemciğini dinledi.
Bununla fragmanın ne alakası var?Fragmandaki diyalog bile çalıntı Ne de olsa Arak D dizisi, eskilerimize iş öğretiyoruz
Çarşamba yayınlanmayacak, çarşamba Popstar Alaturka başlıyor. Yayın tarihi bile açıklandı.Dizi Çarşamba yayınlanacakmış.
15 reytingli iki dizi varken nasıl oranları alma konusunda hiç düşünmediler mi?
Nasıl ne alakası var diyaloglar resmen çalıntı Çukur ve UTC ile sizi çatlatmaya devam ediyoruz Fi ve 8. Gün de gelince tam olacakBununla fragmanın ne alakası var?
Çatlamaya devam edeceksin hayırlısıyla daha çok.
Hiçbir alakası yok.Nasıl ne alakası var diyaloglar resmen çalıntı Çukur ve UTC ile sizi çatlatmaya devam ediyoruz Fi ve 8. Gün de gelince tam olacak
Çok kötü.41 bin Kanal D Youtube, 104 bin Kanal D sitesi, 30 bin Instagram göüntüleme, yaklaşık 100 bin de sitelerin, gazetelerin ve diğer kullanıcıların paylaşımı.
Harika başladık.
biz her zaman haklıyız sen sus hadsizBenzerlik olmasada fark etmeyecekti ben taa tanıtımlar oyuncular açıklanmadan dedim bu @xemrexxx kendi dizisiyle ve tuhaf oyuncuuyla karşılaştırıp durucak diye daha bunlar iyi günlerimiz hele dizi başlasın
Ayrıldı denmişti, rolü değişmiş sadece.Leyla tanlar yeni rolune hazirlaniyor insallah cadoloz @Çiğdem- I alninin ortasindan vuracak
@destere @Forumdash @Sherlock @cookies @vadikızı @yatutarsa @kerem @Thequeer @Ahmed @Harunnn60 @S.G.A.T. @eskici @Dosi @ozmoturk
Ekli dosyayı görüntüle 58522