Mehmed: Bir Cihan Fatihi - Tanıtım Fragmanı | Kanal D

Çok MY çakması dırmuş gibi ama güzel de duruyor. Savaş sahneleri enfes olmuş! Fragmanın sonunda İstanbulu Feth edemedi mi? Bu neyin algısı Allah aşkına :F

Pazartesi olursa bekliyorum ama perşembe olsun aagsafaah:A

Fragman YIKILIYOR! Tek kelimeyle bayıldım, 5-6 kere izledim zaten. Beklediğimize değecek, Kenan İmirzalıoğlu döktürmüş resmen. 😱 :Z

Fragman çıktıktan sonra TT oldu, güncel dizileri de geçtik. :Z @Çiğdem- @DarkLegenD @Sherlock @Forumdash @S.G.A.T.

Çok MY çakması dırmuş gibi ama güzel de duruyor. Savaş sahneleri enfes olmuş! Fragmanın sonunda İstanbulu Feth edemedi mi? Bu neyin algısı Allah aşkına :F

Pazartesi olursa bekliyorum ama perşembe olsun aagsafaah:A

Fragman güzel olmuş tutar gibi görünüyor bu dizi :A
Açıkcası Cuma olmadığı sürece netten izlemeyi kafama koymuştum ama Kenan böyle adam öldürücekse aksiyonlu bir Osmanlı dizisi olucaksa :Z

Pazartesi hariç hangi güne gelirse gelsin televizyondan izleyebiirim yeterki bu havada olsun dizi gece gece coştum :Z:Z:Z @xemrexxx

Açıkcası Cuma olmadığı sürece netten izlemeyi kafama koymuştum ama Kenan böyle adam öldürücekse aksiyonlu bir Osmanlı dizisi olucaksa :Z

Pazartesi hariç hangi güne gelirse gelsin televizyondan izleyebiirim yeterki bu havada olsun dizi gece gece coştum :Z:Z:Z @xemrexxx
Pazartesi neden izlemiyorsun :A

Siyah beyaz aşkın gününü değiştirmezler zaten :A

Valla fragman pazartesi çıktı, bir bakarsın pazartesi olur dizi. D'min ne yapacağı belli olmuyor malum. :bhr: :Z

41 bin Kanal D Youtube, 104 bin Kanal D sitesi, 30 bin Instagram göüntüleme, yaklaşık 100 bin de sitelerin, gazetelerin ve diğer kullanıcıların paylaşımı. :Z

Harika başladık. :bhr:
Yavrum biliyorsun Starda olsa şimdi 300-400K sadece Youtubede olurdu. :Z
Sonuçta çok iddialı bir dizi ve Kenan abimiz var. :A
Ay çatla. :Z :Z

Kanal D asla çıldırmaz. :ppp:

Salı veya pazartesi de büyük ihtimal salı. :D Boş gün zaten, garanti +15 gelir. :bhr:
Ay Pazartesi SBA'yı yerinden etmesi kötü olurdu. Kedi olalı bi fare yakaladı o dizi ile kanal. :A

Salı da UTC+Kadın yer bitirir bu diziyi İnşallah. :Z

848108.jpg