Demo maşallah her dizimizi izleyip destek sağlıyor bize. Hangi güne koysak konserini iptal edip izler zaten.
Demo maşallah her dizimizi izleyip destek sağlıyor bize. Hangi güne koysak konserini iptal edip izler zaten.
Fragman YIKILIYOR! Tek kelimeyle bayıldım, 5-6 kere izledim zaten. Beklediğimize değecek, Kenan İmirzalıoğlu döktürmüş resmen. 😱
Fragman çıktıktan sonra TT oldu, güncel dizileri de geçtik. @Çiğdem- @DarkLegenD @Sherlock @Forumdash @S.G.A.T.
Çok MY çakması dırmuş gibi ama güzel de duruyor. Savaş sahneleri enfes olmuş! Fragmanın sonunda İstanbulu Feth edemedi mi? Bu neyin algısı Allah aşkına
Pazartesi olursa bekliyorum ama perşembe olsun aagsafaah
Açıkcası Cuma olmadığı sürece netten izlemeyi kafama koymuştum ama Kenan böyle adam öldürücekse aksiyonlu bir Osmanlı dizisi olucaksaFragman güzel olmuş tutar gibi görünüyor bu dizi
Pazartesi neden izlemiyorsunAçıkcası Cuma olmadığı sürece netten izlemeyi kafama koymuştum ama Kenan böyle adam öldürücekse aksiyonlu bir Osmanlı dizisi olucaksa
Pazartesi hariç hangi güne gelirse gelsin televizyondan izleyebiirim yeterki bu havada olsun dizi gece gece coştum @xemrexxx
Siyah beyaz aşkın gününü değiştirmezler zatenAçıkcası Cuma olmadığı sürece netten izlemeyi kafama koymuştum ama Kenan böyle adam öldürücekse aksiyonlu bir Osmanlı dizisi olucaksa
Pazartesi hariç hangi güne gelirse gelsin televizyondan izleyebiirim yeterki bu havada olsun dizi gece gece coştum @xemrexxx
Valla fragman pazartesi çıktı, bir bakarsın pazartesi olur dizi. D'min ne yapacağı belli olmuyor malum.Açıkcası Cuma olmadığı sürece netten izlemeyi kafama koymuştum ama Kenan böyle adam öldürücekse aksiyonlu bir Osmanlı dizisi olucaksa
41 bin Kanal D Youtube, 104 bin Kanal D sitesi, 30 bin Instagram göüntüleme, yaklaşık 100 bin de sitelerin, gazetelerin ve diğer kullanıcıların paylaşımı.@Yiğitt kanka fragman 16 saatde sadece 41 bin izlenmiş ne düşünüyorsun?.
Yavrum biliyorsun Starda olsa şimdi 300-400K sadece Youtubede olurdu.41 bin Kanal D Youtube, 104 bin Kanal D sitesi, 30 bin Instagram göüntüleme, yaklaşık 100 bin de sitelerin, gazetelerin ve diğer kullanıcıların paylaşımı.
Harika başladık.
Star'da olsa mı?Yavrum biliyorsun Starda olsa şimdi 300-400K sadece Youtubede olurdu.
Sonuçta çok iddialı bir dizi ve Kenan abimiz var.
Ay çatla.
Tanıtım işinde iyisiniz kabul..Star'da olsa mı?
2.5 MİLYON
544 BİN
Skandal. 😱
Kanal D yakında +20 almaya geliyor.Tanıtım işinde iyisiniz kabul..
Ama Starıma laf yok.
Haftanın 3 günü 10+ alan kanalım.
Ay bu dizi Salıya gelicek dimi?Kanal D yakında +20 almaya geliyor.
Kanal D asla çıldırmaz.Ay bu dizi Salıya gelicek dimi?
Düşünsene kanal çıldırıp Çarşambaya koyuyormuş.
Ay Pazartesi SBA'yı yerinden etmesi kötü olurdu. Kedi olalı bi fare yakaladı o dizi ile kanal.Kanal D asla çıldırmaz.
Salı veya pazartesi de büyük ihtimal salı. Boş gün zaten, garanti +15 gelir.
Yakışıklı ve karizma Kenan için halkımız bu dört sinsi kadını tabi ki tercih etmeyecek.Ay Pazartesi SBA'yı yerinden etmesi kötü olurdu. Kedi olalı bi fare yakaladı o dizi ile kanal.
Salı da UTC+Kadın yer bitirir bu diziyi İnşallah.