Göreceğiz bakalımBu sefer sonlandı, net açıkladık.
Ben de seni 4-5 sezon sonra teselli ederim.![]()
![]()
Göreceğiz bakalımBu sefer sonlandı, net açıkladık.
![]()
Sen niye beni teselli ediyorsunBu sefer sonlandı, net açıkladık.
![]()
UTC powerkız neyse sen bu diziyi her türlü savunucan ayol kenanı 19 yaşında diye yutturacaklar eğer kenan 19 yaşındaysa sen de dediğin gibi 15-16 yaşında olabilirsin![]()
![]()
@Forumdash @Yiğitt @Ahmed @Thequeer @serhatt @xBUGRAx @Aserat @cookies @vadikızı @Dosi @kerem @ozmoturk @S.G.A.T. @eskici @gözlemci ( @Harunnn60 <3 @destere ) @MasacRE-
4-5 sezon sürünce çok üzüleceksin maaaluuuummmSen niye beni teselli ediyorsun![]()
UTC karşısında yaşayacağı hayal kırıklığı için şimdiden sabırsızlanıyorum. 21 Mart gelsin bir an önce.2. bölümün çekimlerinin tamamlanması beklendiğinden yayın tarihi bir hafta ertelenmiş. Kanal D Haber özel olarak az önce açıkladı, 20 MART SALI 20.00'de başlıyor!
@Çiğdem- @xemrexxx @Forumdash @Sherlock @kerem @xBUGRAx @eskici @Aserat @destere @Pasham @denizz19 @Billy Kane @S.G.A.T. @sokak sanati @Harunnn60 @gözlemci @mesmeso61 @Ahmed @batuhankaralar @Polat Şaşmaz
ecünnülerden mi korktun![]()
ben çok yakıştırdım @Forumdash ay yapım bu saçmalığı yapsın lütfenO profil fotosu ne. Beni delirtmek mi istiyorsun.
@Çiğdem- in yaşını yanlış yazmışsın düzelt orayıkız neyse sen bu diziyi her türlü savunucan ayol kenanı 19 yaşında diye yutturacaklar eğer kenan 19 yaşındaysa sen de dediğin gibi 15-16 yaşında olabilirsin![]()
![]()
@Forumdash @Yiğitt @Ahmed @Thequeer @serhatt @xBUGRAx @Aserat @cookies @vadikızı @Dosi @kerem @ozmoturk @S.G.A.T. @eskici @gözlemci ( @Harunnn60 <3 @destere ) @MasacRE-
güzel benzetme
Senin kalbini mi kırıcamben çok yakıştırdım @Forumdash ay yapım bu saçmalığı yapsın lütfen![]()
Sen de iyi alıştın böyle şeylere kanka
Nasıl şeylere alıştım kankaSen de iyi alıştın böyle şeylere kanka![]()
Gerçek mi bunlar kanka
Kız kendi diyor yaşım 8 diyeGerçek mi bunlar kanka![]()
Sen de iyi alıştın böyle şeylere kanka![]()
Senin kalbini mi kırıcamKafanı kırarım daha iyi
Pis düşüncelerin kalkar ortadan
![]()
güzel benzetme![]()
Hhahaha Aaa Cedric @destere yanında kız ben ayrıca @Harunnn60 olmadan olmaz oda yanımızda