Göreceğiz bakalımBu sefer sonlandı, net açıkladık.
Ben de seni 4-5 sezon sonra teselli ederim.
Göreceğiz bakalımBu sefer sonlandı, net açıkladık.
Sen niye beni teselli ediyorsunBu sefer sonlandı, net açıkladık.
UTC powerkız neyse sen bu diziyi her türlü savunucan ayol kenanı 19 yaşında diye yutturacaklar eğer kenan 19 yaşındaysa sen de dediğin gibi 15-16 yaşında olabilirsin @Forumdash @Yiğitt @Ahmed @Thequeer @serhatt @xBUGRAx @Aserat @cookies @vadikızı @Dosi @kerem @ozmoturk @S.G.A.T. @eskici @gözlemci ( @Harunnn60 <3 @destere ) @MasacRE-
4-5 sezon sürünce çok üzüleceksin maaaluuuummmSen niye beni teselli ediyorsun
UTC karşısında yaşayacağı hayal kırıklığı için şimdiden sabırsızlanıyorum. 21 Mart gelsin bir an önce.2. bölümün çekimlerinin tamamlanması beklendiğinden yayın tarihi bir hafta ertelenmiş. Kanal D Haber özel olarak az önce açıkladı, 20 MART SALI 20.00'de başlıyor!
@Çiğdem- @xemrexxx @Forumdash @Sherlock @kerem @xBUGRAx @eskici @Aserat @destere @Pasham @denizz19 @Billy Kane @S.G.A.T. @sokak sanati @Harunnn60 @gözlemci @mesmeso61 @Ahmed @batuhankaralar @Polat Şaşmaz
ecünnülerden mi korktun
ben çok yakıştırdım @Forumdash ay yapım bu saçmalığı yapsın lütfenO profil fotosu ne. Beni delirtmek mi istiyorsun.
@Çiğdem- in yaşını yanlış yazmışsın düzelt orayı o sadece 8 yaşında Cedric gibi hiç yaş atlamıyorkız neyse sen bu diziyi her türlü savunucan ayol kenanı 19 yaşında diye yutturacaklar eğer kenan 19 yaşındaysa sen de dediğin gibi 15-16 yaşında olabilirsin @Forumdash @Yiğitt @Ahmed @Thequeer @serhatt @xBUGRAx @Aserat @cookies @vadikızı @Dosi @kerem @ozmoturk @S.G.A.T. @eskici @gözlemci ( @Harunnn60 <3 @destere ) @MasacRE-
güzel benzetme
Senin kalbini mi kırıcam Kafanı kırarım daha iyi Pis düşüncelerin kalkar ortadanben çok yakıştırdım @Forumdash ay yapım bu saçmalığı yapsın lütfen
Sen de iyi alıştın böyle şeylere kanka
Nasıl şeylere alıştım kanka @Çiğdem- hakkında yaptığım gerçek açıklamalara mıSen de iyi alıştın böyle şeylere kanka
Gerçek mi bunlar kankaNasıl şeylere alıştım kanka @Çiğdem- hakkında yaptığım gerçek açıklamalara mı
Kız kendi diyor yaşım 8 diye Bende onun yalancıyım vallaGerçek mi bunlar kanka
Sen de iyi alıştın böyle şeylere kanka
Senin kalbini mi kırıcam Kafanı kırarım daha iyi Pis düşüncelerin kalkar ortadan
güzel benzetme
Hhahaha Aaa Cedric @destere yanında kız ben ayrıca @Harunnn60 olmadan olmaz oda yanımızda @xemrexxx