Yok cheecake'lere ne gerek nefis Türk Mutfağından Baklava dururken
Yok cheecake'lere ne gerek nefis Türk Mutfağından Baklava dururken
bir ilk bölüme bakarız devamına ise belki bakarızframbuazli cheesecake soyledim gelse de fatih dizisini bitirme planlarina baslasam@Ahmed @Thequeer @Forumdash @Harunnn60 @destere @cookies @vadikızı @Aserat @xBUGRAx
Yine neyin peşinde bu melun
Bu aralar gözüme yeniden girmeyi başardı ama sen de sallantılar var
Ben ne yaptım ayollBu aralar gözüme yeniden girmeyi başardı ama sen de sallantılar var
1 Hafta daha bekleyecez ama salı olmasaymış keşke2. bölümün çekimlerinin tamamlanması beklendiğinden yayın tarihi bir hafta ertelenmiş. Kanal D Haber özel olarak az önce açıkladı, 20 MART SALI 20.00'de başlıyor!
@Çiğdem- @xemrexxx @Forumdash @Sherlock @kerem @xBUGRAx @eskici @Aserat @destere @Pasham @denizz19 @Billy Kane @S.G.A.T. @sokak sanati @Harunnn60 @gözlemci @mesmeso61 @Ahmed @batuhankaralar @Polat Şaşmaz
kız neyse sen bu diziyi her türlü savunucan ayol kenanı 19 yaşında diye yutturacaklar eğer kenan 19 yaşındaysa sen de dediğin gibi 15-16 yaşında olabilirsinAaa yok ayoll Eşkiya var ikisi aynı gün olmasaydı keşke@Yiğitt
2. bölümün çekimlerinin tamamlanması beklendiğinden yayın tarihi bir hafta ertelenmiş. Kanal D Haber özel olarak az önce açıkladı, 20 MART SALI 20.00'de başlıyor!
@Çiğdem- @xemrexxx @Forumdash @Sherlock @kerem @xBUGRAx @eskici @Aserat @destere @Pasham @denizz19 @Billy Kane @S.G.A.T. @sokak sanati @Harunnn60 @gözlemci @mesmeso61 @Ahmed @batuhankaralar @Polat Şaşmaz
Kenanı canlı tercih edecem gibi görünüyor tanıtımlar gibi olursa bölümlerde @Yiğittkız neyse sen bu diziyi her türlü savunucan ayol kenanı 19 yaşında diye yutturacaklar eğer kenan 19 yaşındaysa sen de dediğin gibi 15-16 yaşında olabilirsin@Forumdash @Yiğitt @Ahmed @Thequeer @serhatt @xBUGRAx @Aserat @cookies @vadikızı @Dosi @kerem @ozmoturk @S.G.A.T. @eskici @gözlemci ( @Harunnn60 <3 @destere ) @MasacRE-
Tabi ki Kenan'ı tercih edeceksin.Kenanı canlı tercih edecem gibi görünüyor tanıtımlar gibi olursa bölümlerde @Yiğitt
Ertelemeleri bitmez bunların2. bölümün çekimlerinin tamamlanması beklendiğinden yayın tarihi bir hafta ertelenmiş. Kanal D Haber özel olarak az önce açıkladı, 20 MART SALI 20.00'de başlıyor!
2. bölümün çekimlerinin tamamlanması beklendiğinden yayın tarihi bir hafta ertelenmiş. Kanal D Haber özel olarak az önce açıkladı, 20 MART SALI 20.00'de başlıyor!
Bu sefer sonlandı, net açıkladık.Ertelemeleri bitmez bunların
Ben de seni 4-5 sezon sonra teselli ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?