''Mehmed: Bir Cihan Fatihi'' Ne Zaman Başlıyor?

@xemrexxx Senidemi kandırdı artık birlikte yorumlarsınız :A :A :A @Forumdash @Yiğitt

Yine yakalandık ama şurada yarını kaldı sadece :A :A :A @xemrexxx
Evet, birlikte nasıl hüsrana uğradığınızı yorumlayacağız :A
s-047b3f0643eceed2652bcfd734f4d7471f984245.gif

hadsizler dedikodu yapmayın her an gelip tokadı basabilirim size:A
tokat.gif
Sende artık iyice kendi total dizilerine bağladın dün de bir tokatlı gift yolladın bugün de öyle :A :A Sende bir totallik seziyorum artık :A @Çiğdem- @eskici

@gözlemci i Ajanı etmiş işte o mezarına gidince bayrağı ona teslim ediyor :A :A :A
kız sence bnm ajanım senin gibi safozun çözebileceği biri olur mu neyse sen @eskic ile düşün ajan (lar) ım kim diye yarın cvp verirsiniz ben kaçtım dedikodu yapmayın zönk diye çıkar kalbinize indiririm:A
Bu @xemrexxx in ajanı olacak kadar safmıyım ben :A :A Ayrıca diyorum ya ben kendimi belli etmedim ,bu yanımı hep saklamıştım, sonra bir baktım @xemrexxx in cariyeleri benim fikrimi çalıp ona götürmüşler :A :A

Sende artık iyice kendi total dizilerine bağladın dün de bir tokatlı gift yolladın bugün de öyle :A :A Sende bir totallik seziyorum artık :A @Çiğdem- @eskici

Bu @xemrexxx in ajanı olacak kadar safmıyım ben :A :A Ayrıca diyorum ya ben kendimi belli etmedim ,bu yanımı hep saklamıştım, sonra bir baktım @xemrexxx in cariyeleri benim fikrimi çalıp ona götürmüşler :A :A
Haklısın kanka sen onun seviyesine düşmezsin :A :A

Kanal için en uygun gün buydu. Kenan yıllar sıra başka günde yayına çıkacak.:D

Hahaha Aaa yok tabi benim bildiğim yok :A :A :A

@Harunnn60 ı severiz hiç başı boş bırakmamak lazım kendini dağa dayıra vurmasın diye sık sık yokluyorum :A :A :A

Ama pek karşılık alamıyorsun sanırım :A :A

Evet, birlikte nasıl hüsrana uğradığınızı yorumlayacağız :A
s-047b3f0643eceed2652bcfd734f4d7471f984245.gif

Kenan’cım öyle kılıç sallamakla Salı günü buralarda barınamazsın canım. :A
frambuazli cheesecake soyledim gelse de fatih dizisini bitirme planlarina baslasam :A @Ahmed @Thequeer @Forumdash @Harunnn60 @destere @cookies @vadikızı @Aserat @xBUGRAx

Haklısın kanka sen onun seviyesine düşmezsin :A :A

frambuazli cheesecake soyledim gelse de fatih dizisini bitirme planlarina baslasam :A @Ahmed @Thequeer @Forumdash @Harunnn60 @destere @cookies @vadikızı @Aserat @xBUGRAx
Junioar xemrexxx @gözlemci de frambuazli cheesecake ısmarladıysa şaşırmam
:A :A :A