16 yaşında mi?Dizi guzel, begendim lakin yas konusu sikintili, su anki sahnede 16 yasinda olmasi lazim ama en az 30 gorunuyo
Ben ilk sahneye baktım sakal falan vardı . İstanbulu feth etmedi o zaman daha. Ben İstanbulun fethinden sonrası sandım.
16 yaşında mi?Dizi guzel, begendim lakin yas konusu sikintili, su anki sahnede 16 yasinda olmasi lazim ama en az 30 gorunuyo
1448 yazdi Mehmed 1432 dogumlu16 yaşında mi?
Ben ilk sahneye baktım sakal falan vardı . İstanbulu feth etmedi o zaman daha. Ben İstanbulun fethinden sonrası sandım.
Hayır yok, garip olan kısım da o zaten.Fatihi kadınları yok mu?
Çiçek hatun ve Gülbahar hatun falan? Dizi oyuncularına baktım ne Hayal ne de Büşranin isimleri aynı. Eleni falan isimleri.
Keşke genç biri oynasaydi. Mesela şu Ufak Tefek Cinayetlerde Serhatin gençliğini canlandiran çocuk olabilirdi. Böyle olmaz ki.1448 yazdi Mehmed 1432 dogumlu
Dur şu diziyi izleyeyim da hata arayayım dersen bin tane bulursun .Dizi çok hatalıŞaşırdık mı? Hayır.
O diziyle bunu mu kıyaslıyorsun?Benim Muhteşem Yüzyıl Kösem Bağdat Fatihi 4. Murat'ın ilk bölüm reytinglerini beklediğim heyecandasındır hissediyorum.
O diziyle bunu mu kıyaslıyorsun?
Sizin uğraşıp çöpe attığınız paraları biz hazineye atalım bari.Bizim paralarla yapılan platoda çekiliyor.
Çok fazla iki arada bir derede kalmana gerek yok, 13 hafta sonra sadece Edho'yu izleyebiliceksin zaten.Kenana öncelikle maşşllah 20 yaşında oğlanlara taş çıkartan bir fizikle gelmişBölümü çok beğendim aksiyonu çok iyi müzikler çok iyi ve ecünnüler arka planda rahatsız etmiyorlar izleyenleri
Aaa Eşkiya ile aynı gün çözümünü buldum , Digitürk Play da Kanal D yok oyüzden tv den Fatih Playdan Eşkiya aynı anda ikisini izledim her hafta böyle devam
@Forumdash @Yiğitt @Harunnn60 @kerem @Sherlock @xemrexxx @destere @eskici @batuhankaralar
Çok fazla iki arada bir derede kalmana gerek yok, 13 hafta sonra sadece Edho'yu izleyebiliceksin zaten.Kenana öncelikle maşşllah 20 yaşında oğlanlara taş çıkartan bir fizikle gelmişBölümü çok beğendim aksiyonu çok iyi müzikler çok iyi ve ecünnüler arka planda rahatsız etmiyorlar izleyenleri
Aaa Eşkiya ile aynı gün çözümünü buldum , Digitürk Play da Kanal D yok oyüzden tv den Fatih Playdan Eşkiya aynı anda ikisini izledim her hafta böyle devam
@Forumdash @Yiğitt @Harunnn60 @kerem @Sherlock @xemrexxx @destere @eskici @batuhankaralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?