MEDYAPIMdan Yeni Yılda 5 Yeni Dizi

Ergen Sefilleri merak ediyorum ve izlicemde :D

bn alacakaranlık bodrum hakimi ve eve düşen yıldırımı izlemeyi düşünüyorum.. vedanında oyuncuları gzel olursa sıkmazsa izlerim... ergen sefilleride foxta olmasaydı izlerdim :D show veya kanal mesela olsa izlerdim

Eve Düsen Yildirim: Bu dizinin çok fazla tutacagini sanmiyorum, tabi simdi ön yargili davranmayayim sonuçta fragman vs çikmadi.. Umarim yanilirim.

Bodrum Hakimi: Bu dizi bence tutabilir eger senaryo, tretman, sinopsis, diyaloglar vs vs toplu olarak güzel olursa :)

Alacakaranlik Efsanesi: Dizide iki popüler oyuncular yer aliyor; Çagatay Ulusoy ve Pelin Karahan. Bu iki popüler oyuncu diziyi kurtarmaz tabi ki de.. En önemli faktör senaryodur :)

Ergen Sefiller: FOX için yeni bir Arka Siradakiler olabilir.. Gençleri hitap eden bir dizi olacaktir, bakalim tutacak mi?

VEDA: Bu dizi aslinda is yapabilir.. Tabi simdi konusmak için çok erken, ama ümitliyim bu dizi için.

Fks14 Medyapim'in yeni yil için hazirladigi hangi dizileri izleyecek?

Bodrum Hakimi ve VEDA ..

Eve Düsen Yildirim: Bu dizinin çok fazla tutacagini sanmiyorum, tabi simdi ön yargili davranmayayim sonuçta fragman vs çikmadi.. Umarim yanilirim.

Bodrum Hakimi: Bu dizi bence tutabilir eger senaryo, tretman, sinopsis, diyaloglar vs vs toplu olarak güzel olursa :)

Alacakaranlik Efsanesi: Dizide iki popüler oyuncular yer aliyor; Çagatay Ulusoy ve Pelin Karahan. Bu iki popüler oyuncu diziyi kurtarmaz tabi ki de.. En önemli faktör senaryodur :)

Ergen Sefiller: FOX için yeni bir Arka Siradakiler olabilir.. Gençleri hitap eden bir dizi olacaktir, bakalim tutacak mi?

VEDA: Bu dizi aslinda is yapabilir.. Tabi simdi konusmak için çok erken, ama ümitliyim bu dizi için.

Fks14 Medyapim'in yeni yil için hazirladigi hangi dizileri izleyecek?

Bodrum Hakimi ve VEDA ..

->veda konusunda tereddütteyim.. sinema halindeki oyuncuları baya bi yapmacık oynamıştı... oyuncularını çok merak ediyorum... senaryosuda sıkıcı olmazsa izlerim..
->bodrum hakimini bnde izlicem.. bunun sineması çok gzeldi.. haberde yer alan kısımda henüz başrol kesinleşmemiş galiba çkü sanem çelikin ismi yer almıyo..
->alacakaranlık efsanesi umarım showda olur.. filmi de showda yayınlandığında rengi çok gzeldi.. dizi blki 2. adını feriha koydum olabilr... :D
->eve düüşen yıldırım... ahh ahh bu kitabı okuduğumda çok duygulanmıştım... şimdi dizide aynı şeyi görebilecekmiyim bilmiyorum ama inş. görürüm
->ergen sefillerr.. ekranda gençlik dizileri bu sezon pek nadir görülüyor.. gelecek sezon baya bi bunun üstünde duracaklar galiba... oyuncuları ve konusunu begnirsem.. ve filmi kadr başarılı olursa izlerim.. gerçi filmi braz kızlara ynelik değil ama olsun :D

Veda güzel olabilir. İzleyebilirim kaliteli bir iş çıkarırlarsa...

Eve Düşen Yıldırım ve Bodrum Hakimi tutması zor olan diziler bence.

Ergen Sefiller nasıl bir şey olacak görmek lazım. İyi bir gençlik dizisi olursa tutabilir. En azından Fox'a göre :)

Alacakaranlık işi ise bence çok zor bir iş. Yarım kalma ihtimali yüksek bence o işin :)

alacakaranlık umarım filmi kadr başarılı olurr.. aynı şey bodrum hakimi içinde geçerli... inş. başarılı olur bu diziler

Dızılerın 2 -3 tanesı dokulur. genclere yonelıkler fena iş yapmaz ama çif rakamlı reytingler olmaz

Dızılerın 2 -3 tanesı dokulur. genclere yonelıkler fena iş yapmaz ama çif rakamlı reytingler olmaz

haksızlık etme bence bu dizilerden en az 3ü başarılı olmalı... benm için bodrum hakimi eve düşen yıldırım ve alacakaranlık şu an izlerim gbime geliyo... alacakaranlıkta dier oyunculara gre izlicem... vedayı belki..

nasil Kivanc Tatlitug ve Beren Saat Ayyapimin ve Kanal D nin yerli ve kalici oyunculari oldular , Kanal D ye reyting yapiyorlar , Bundan böyle Cagatay Ulusoy da Medyapimin ve ShowTv nin yerli oyuncusu oldu :DD Reyting getircek bi 5 sene boyunca Show TV ye :)) Hazal Kaya da öyle <33 Dizi kesin tutacakdir ...

nasil Kivanc Tatlitug ve Beren Saat Ayyapimin ve Kanal D nin yerli ve kalici oyunculari oldular , Kanal D ye reyting yapiyorlar , Bundan böyle Cagatay Ulusoy da Medyapimin ve ShowTv nin yerli oyuncusu oldu :DD Reyting getircek bi 5 sene boyunca Show TV ye :)) Hazal Kaya da öyle <33 Dizi kesin tutacakdir ...
olabilr...

Eve Düşen Yıldırım - Show TV güzel bir reyting alacağını sanmıyorum. Belki her hafta 15-20 arasında olur.
Bodrum Hakimi belki iyi reyting alabilir. Fakat Kanal D'de veya Atv'de başlarsa çok daha iyi olur gibi :)
Alacakaranlık Efsanesi FOX'ta başlarsa tutar gibi görünüyor. Oyuncuları çok kuvvetli. Bence en azından her hafta %4,00 - %8,00 arası reyting alır..
Ergen Sefiller ile FOX TV iyi bir reyting alabilir. Ama oyuncuları ve günü çok kuvvetli olması gerekiyor!
VEDA dizisinin tutma olasılığı yüksek gibi gözüküyor. Ayrıca oyuncular çok kuvvetli olursa Muhteşem Yüzyıl gibi tutabilir.

Alacakkaranliki hayatta foxa vermez Medyapim , harcatnaz diziyi 😉 Medyapim Adini Feriha Koydum ile ilk ShowTV de yükseldi . Reyting patlatti ,bu dizide 2.Adini Feriha Koydum olabilir :))