MEDYAPIMdan Yeni Yılda 5 Yeni Dizi

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,060
Eve Düşen Yıldırım - Show TV

Başrollerini Gizem Karaca, Murat Han Ve Mehmet Mincinözlünün Paylaştığı Nahit Sıtkı Örikin Ölümsüz Eseri Ocak Ayında Ekrana Gelecek. Dizi Konu Olarak İki Kardeşin Bi Kıza Delicesine Aşık Olduğunu Ve Bu Aşktan Çıkan Düşmanlığı Ele Alıyor. Dizinin SHOW Tvde Olması Bekleniyor.

Bodrum Hakimi

Sefa Önalın Sevilen Filmi Yerli Dizi Oluyor. Medyapım Filmin Telif Haklarını Satın Alırken Başrol Oyuncu Arayışları Tüm Hızıyla Devam Ediyor. Eylül 2012de Başlaması Planlanan Dizinin Kanalı İse Henüz Kesinleşmedi. Dizinin Konusu İse Bir Hakimin Elinde Kalan Bi Mahkumun Aralarında Yaşanacak Aşkı Ele Alıyor.

Alacakaranlık Efsanesi

Stephenie Meyerin Twilight Adlı Eseri Yerli Dizi Oluyor. Tüm Dünyada Büyük Tutkuyla Okunan Kitabın Telif Haklarını Satın Alan Medyapım Dizi İçin Hazırlıklara Başladı. Dizide Edward Karakterini Sezon Sonu Bitecek Olan Adını Feriha Koydum Dizisinin Başrol Oyuncusu Çağatay Ulusoy Olacakken Bella Karakterini İse Yerli Versiyonunda Pelin Karahan Temsil Edecek. Dizinin SHOW Tv Veya FOXta Olması Bekleniyor. Dizinin 2012 Eylülde Başlaması Planlanıyor.

Ergen Sefiller - FOX

Avrupada Büyük İlgiyle İzlenen AMERİCAN PİE Filminin Yerli Dizi Verisyonu Geliyor. Yapımcılığını Medyapımın Üstlendiği Dizide Başrol Teklifi Ümit İbrahim Kantarcılara Edildi. Dizinin Genel Konusu Ergenliğe Giren Gençlerin Yaşama Nasıl Baktıkları Ve Ergen Gençlerin Yaşadıkları Duygu Ve Heyecanı Anlatılacak. Dizinin 2012 Eylülde FOXta Ekrana Gelmesi Planlanıyor.

VEDA

Mustafa Kemalin Hayatını Anlatan Ve Türkiye Cumhuriyetinin Bugünlere Nasıl Geldiğini Ele Alan Ayşe Kulinin Ölümsüz Eserinin Telif Haklarını Satın Alan Medyapım 2012 Sonunda Çekimlerine Başlayacak. Dizinin SHOW Tv Veya Star Tvde Ekrana Gelmesi Planlanıyor.

Son düzenleme:
digerlerine oranla cok farklı calısmalar var. alacakaranlıgın tutmasına kessin gozuyle bakıyorum. medyapım bu sene iddialı olucak gibi

bana kalırsa da cagatay ulusoy uymaz. pelin yine boyu boyuna filan uyuyor ama cagatay ne alaka ben onu cozemedim.

hmm bnce bu işe biz karışmaalım medyapım zaten çekerler 1. bölümü.. fatih aksoy beğenmezse yeniden çekerler başka oyuncularla... pelin karahan ii bi oyuncu ama bence bellaya uymaz o yönden dedim.

hmm bnce bu işe biz karışmaalım medyapım zaten çekerler 1. bölümü.. fatih aksoy beğenmezse yeniden çekerler başka oyuncularla... pelin karahan ii bi oyuncu ama bence bellaya uymaz o yönden dedim.

turkiyede benim bildigim kadarıyla ilk defa boyle bir dizi cekilicek. o yuzden bakalım oyuncular iyi olsada goruntuler filan güzel olucak mı. yapmacık mı olucak filan onları cok merak ediyorum

Medyapım bu sezon ay yapım seviyesine gelir bence.. alacakaranlık bodrum hakimi veda ergen sefiller eve düşen yıldırım :D bunlar çok güzel yapımlar bnce

Veda güzel olabilir. İzleyebilirim kaliteli bir iş çıkarırlarsa...

Eve Düşen Yıldırım ve Bodrum Hakimi tutması zor olan diziler bence.

Ergen Sefiller nasıl bir şey olacak görmek lazım. İyi bir gençlik dizisi olursa tutabilir. En azından Fox'a göre :)

Alacakaranlık işi ise bence çok zor bir iş. Yarım kalma ihtimali yüksek bence o işin :)

çağatay ulusoyun kariyerinin başında böyle riskli bir işe gireciğini düşünmüyorum bide zaten hep filim ile karşılaştırılacaktır
veda tutabilir starda olur bu dizi 10 reyting en fazla alır
diğerleri bi işe yaramaz

Forum İstatistikleri

Konular
176,571
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy