Sadakatsiz zaten şehir dışında, onun da imkanı yok gibi bir şey, konuk gelirse karakteri akıllarda bile kalmaz.Konuk gelir 😁😁😁
Sadakatsiz zaten şehir dışında, onun da imkanı yok gibi bir şey, konuk gelirse karakteri akıllarda bile kalmaz.Konuk gelir 😁😁😁
Neden izlenmesin. Böyle daha çok ilgi çeker.Dizinin adı böyle kalmaz inşAllah böyle izlenmez yoksa
RTÜK varken bu harfler asla bir arada olamaz.Dizinin adı böyle kalmaz inşAllah böyle izlenmez yoksa
Neden izlenmesin. Böyle daha çok ilgi çeker.
Ben orijinalini bir şekilde bulup izlemeyi düşünüyorum.Bir de Bizim Hikaye'deki gibi ilk sezondan gidivermezse tadından yenmez, kalemi harika.
Benzerliği ne kadar ön planda tutarlar bilemiyorum. Bir de keşke ondan önce bu diziyi izleyebilseydik.
Göbeğim çatladı ama sonuç yok bende. Bulursan söyleyebilir misin, çok iyi olur da.Ben orijinalini bir şekilde bulup izlemeyi düşünüyorum.
Buluruz elbet, benden bir şey kaçmaz.Göbeğim çatladı ama sonuç yok bende. Bulursan söyleyebilir misin, çok iyi olur da.
Oh, oh harika. Gerçi ben biraz üstten baktım da.Buluruz elbet, benden bir şey kaçmaz.
Bu ismi değiştirirlerse daha alakasız bir isim bulurlar (Bkz. Kimsesizler - Çocukluk). O yüzden ne olursa olsun bu isimle devam etsinler.Metresler tepki almazmı o yüzden dedim
Bu isim ile 5 reyting garantiNeden izlenmesin. Böyle daha çok ilgi çeker.
Bkz ne . Bayaa alakasız bir isim buldular o diziyeBu ismi değiştirirlerse daha alakasız bir isim bulurlar (Bkz. Kimsesizler - Çocukluk). O yüzden ne olursa olsun bu isimle devam etsinler.
Ben orijinalini bir şekilde bulup izlemeyi düşünüyorum.
Göbeğim çatladı ama sonuç yok bende. Bulursan söyleyebilir misin, çok iyi olur da.
Keskin nişancıBuluruz elbet, benden bir şey kaçmaz.
Oh, oh harika. Gerçi ben biraz üstten baktım da.
Bu ismi değiştirirlerse daha alakasız bir isim bulurlar (Bkz. Kimsesizler - Çocukluk). O yüzden ne olursa olsun bu isimle devam etsinler.
Bakınız demek .Bu isim ile 5 reyting garanti
Bkz ne . Bayaa alakasız bir isim buldular o diziye
Sözde şehir dışında o Çoğunlukla İstanbulda çekiliyoSadakatsiz zaten şehir dışında, onun da imkanı yok gibi bir şey, konuk gelirse karakteri akıllarda bile kalmaz.
Oha daha önce hiç duymamıştımSözde şehir dışında o Çoğunlukla İstanbulda çekiliyo
Tekirdağ da çekilmiyor mu? 😱 sen nereden öğrendin?Sözde şehir dışında o Çoğunlukla İstanbulda çekiliyo