Medcezir Yeni Sezona Hazır

Bence ilk bölümde geçer. Bu kadar tanıtıma geçmesi lazım artık. :)
inan med cezirin daha yapıldı. en dandik sitelerde bile onun reklamını görür oldum. ve kral tv'de de gösteriliyor zaten starda her reklam kuşağının başında.. :) bakalım ne olacak, baya bi merak ediyorum.

inan med cezirin daha yapıldı. en dandik sitelerde bile onun reklamını görür oldum. ve kral tv'de de gösteriliyor zaten starda her reklam kuşağının başında.. :) bakalım ne olacak, baya bi merak ediyorum.
Doğru diyorsun. Dün maçta da 4-5 kere gösterdiler. :) Ama Kayıp da Kanal D'nin en çok tanıtımını yaptığı dizi oldu. Fragmanı 3 milyon civarı izlendi. Medcezir'in fragmanı ise 772.000 civarı izlenmiş. Ben de çok merak ediyorum aralarındaki reyting savaşını. Kazanan Kayıp olacaktır inşallah. :)

Doğru diyorsun. Dün maçta da 4-5 kere gösterdiler. :) Ama Kayıp da Kanal D'nin en çok tanıtımını yaptığı dizi oldu. Fragmanı 3 milyon civarı izlendi. Medcezir'in fragmanı ise 772.000 civarı izlenmiş. Ben de çok merak ediyorum aralarındaki reyting savaşını. Kazanan Kayıp olacaktır inşallah. :)
inşallah dediğin gibi olur.:)

İki oyunculuk fakiri,kendini akıllı sanan yapımcılar ve bitmiş bir dizi sektörü.Diyecek bir şey bulamıyorum koy 2 ilgi çeken oyuncuyu,bastır dandik senaryoyu gelsin reytingler.Ey star tv Acayip Hikayeler gibi çığır açıcı bir diziyi bitirdin ya helal olsun ne diyim

Bencede, Biri tescilli güzel diğeri tescilli yakışıklı. İkisinide giyindir kuşandır boyunu posunu seyrettir. Hepsi bu. Fragmanlarda Serenayın ses tonu bile insana itici geliyor. Lale devri dizisindede bağırmaktan başka bir şey yapmamıştı.

kayıp ın o kadar tanıtımı yapılıyo ki inanılır gibi değil :d bir zamanlar starda firar dizisi vardı o da aynen kayıp gibi baya tanıtımı yapıldı ama sonu hüsran olmuştu
açıkçası senaryo olarak orjinallik 0 kızım neredenin aynısı ama tanıtımları baya iyi gözüküyo ben medcezirinde kayıpında tanıtımlarını izledim kayıp daha önde açık ve net

Medceziri izlemeyi düşünüyorum ama açıkcası sonu bana 20 Dakikaya benzeyecekmiş gibi geliyor. İlk bölümü çok iyi reyting alacak ama sonra düşüş yaşayabilir. Ne diyeyim, umarım yanılırım. :)

Totalde Karagül senaryo bozmadıkça devam edecektir başarısı. Ab grubunda Kayıp sanki daha iyi gidecek gibi.

Medcezir iki grupta da 1. Olacakmis gibi geliyo bana kayi abde karagul totalde hemen arkasinda olabilir