inan med cezirin daha yapıldı. en dandik sitelerde bile onun reklamını görür oldum. ve kral tv'de de gösteriliyor zaten starda her reklam kuşağının başında..Bence ilk bölümde geçer. Bu kadar tanıtıma geçmesi lazım artık.![]()
inan med cezirin daha yapıldı. en dandik sitelerde bile onun reklamını görür oldum. ve kral tv'de de gösteriliyor zaten starda her reklam kuşağının başında..Bence ilk bölümde geçer. Bu kadar tanıtıma geçmesi lazım artık.![]()
Doğru diyorsun. Dün maçta da 4-5 kere gösterdiler.inan med cezirin daha yapıldı. en dandik sitelerde bile onun reklamını görür oldum. ve kral tv'de de gösteriliyor zaten starda her reklam kuşağının başında..bakalım ne olacak, baya bi merak ediyorum.
inşallah dediğin gibi olur.Doğru diyorsun. Dün maçta da 4-5 kere gösterdiler.Ama Kayıp da Kanal D'nin en çok tanıtımını yaptığı dizi oldu. Fragmanı 3 milyon civarı izlendi. Medcezir'in fragmanı ise 772.000 civarı izlenmiş. Ben de çok merak ediyorum aralarındaki reyting savaşını. Kazanan Kayıp olacaktır inşallah.
![]()
İki oyunculuk fakiri,kendini akıllı sanan yapımcılar ve bitmiş bir dizi sektörü.Diyecek bir şey bulamıyorum koy 2 ilgi çeken oyuncuyu,bastır dandik senaryoyu gelsin reytingler.Ey star tv Acayip Hikayeler gibi çığır açıcı bir diziyi bitirdin ya helal olsun ne diyim