Oha günde 4 bölüm Medcezir demek nerdeyse 9 saat demekGünde 4 bölüm izliyorum ben dizi garanti
2 çok rahat izlerim garanti 3 😉![]()
Oha günde 4 bölüm Medcezir demek nerdeyse 9 saat demekGünde 4 bölüm izliyorum ben dizi garanti
İlk 22 bölümü izle ve bırak. Orda final yapsın dizi senin için. Gerisi faso fiso bomboş bölümler.Günde 4 bölüm izliyorum ben dizi garanti
Hem izleyip hem giriyorum benOha günde 4 bölüm Medcezir demek nerdeyse 9 saat demekEn fazla 2 izlersin foruma da giriyorsun sürekli.
![]()
Cidden öyle mi düşünüyorsunİlk 22 bölümü izle ve bırak. Orda final yapsın dizi senin için. Gerisi faso fiso bomboş bölümler.15 dakika müzik çalan bölüm bile olacak.
![]()
Valla öyle.Hem izleyip hem giriyorum ben
1 Hafta önce 7 de kalktım 5 bölüm Akasya Durağı izledim@mrt-06
Ben izlerim şu sıralar işlerim var bitsin direk başalyıp yetişiyim size
Cidden öyle mi düşünüyorsun![]()
İyi bakalım.Hem izleyip hem giriyorum ben
1 Hafta önce 7 de kalktım 5 bölüm Akasya Durağı izledim@mrt-06
Ben izlerim şu sıralar işlerim var bitsin direk başalyıp yetişiyim size
Cidden öyle mi düşünüyorsun![]()
Karagül düşecek ab'de.Zaten Karagül karşısında yine geçilecek şansı yok.![]()
+1 🙂 Tek temennim bu. Medcezir'im aslında 14-15 reytingi hakediyor ama burası Türkiye ve hatta sistem TNSKaragül düşecek ab'de.![]()
Aynen Karagül hak ettiğinden fazlasını alıyor zaten ab'de 9 reyting de nedir+1 🙂 Tek temennim bu. Medcezir'im aslında 14-15 reytingi hakediyor ama burası Türkiye ve hatta sistem TNS![]()
Karagül güçlü bir dizi ama reytingler gerçekleri yansıtsa Ab'de 7-8'i bulamayacağını ve Medcezir'in 12'nin altına düşmeyeceğini biliyoruz. Totali bi nebze kabullenebilirim, pek ilgilenmiyorumAynen Karagül hak ettiğinden fazlasını alıyor zaten ab'de 9 reyting de nedirMedcezir ve Yalan Dünya'yı geçmesi komedi zaten.
Medcezir inşallah yeni sezonda ab'de 10 ve üzeri reyting alır.![]()