Oha günde 4 bölüm Medcezir demek nerdeyse 9 saat demek En fazla 2 izlersin foruma da giriyorsun sürekli.Günde 4 bölüm izliyorum ben dizi garanti
2 çok rahat izlerim garanti 3 😉
Oha günde 4 bölüm Medcezir demek nerdeyse 9 saat demek En fazla 2 izlersin foruma da giriyorsun sürekli.Günde 4 bölüm izliyorum ben dizi garanti
İlk 22 bölümü izle ve bırak. Orda final yapsın dizi senin için. Gerisi faso fiso bomboş bölümler. 15 dakika müzik çalan bölüm bile olacak.Günde 4 bölüm izliyorum ben dizi garanti
Hem izleyip hem giriyorum benOha günde 4 bölüm Medcezir demek nerdeyse 9 saat demek En fazla 2 izlersin foruma da giriyorsun sürekli.
Cidden öyle mi düşünüyorsunİlk 22 bölümü izle ve bırak. Orda final yapsın dizi senin için. Gerisi faso fiso bomboş bölümler. 15 dakika müzik çalan bölüm bile olacak.
Valla öyle.Hem izleyip hem giriyorum ben
1 Hafta önce 7 de kalktım 5 bölüm Akasya Durağı izledim @mrt-06
Ben izlerim şu sıralar işlerim var bitsin direk başalyıp yetişiyim size
Cidden öyle mi düşünüyorsun
İyi bakalım.Hem izleyip hem giriyorum ben
1 Hafta önce 7 de kalktım 5 bölüm Akasya Durağı izledim @mrt-06
Ben izlerim şu sıralar işlerim var bitsin direk başalyıp yetişiyim size
Cidden öyle mi düşünüyorsun
Karagül düşecek ab'de.Zaten Karagül karşısında yine geçilecek şansı yok.
+1 🙂 Tek temennim bu. Medcezir'im aslında 14-15 reytingi hakediyor ama burası Türkiye ve hatta sistem TNSKaragül düşecek ab'de.
Aynen Karagül hak ettiğinden fazlasını alıyor zaten ab'de 9 reyting de nedir Medcezir ve Yalan Dünya'yı geçmesi komedi zaten.+1 🙂 Tek temennim bu. Medcezir'im aslında 14-15 reytingi hakediyor ama burası Türkiye ve hatta sistem TNS
Karagül güçlü bir dizi ama reytingler gerçekleri yansıtsa Ab'de 7-8'i bulamayacağını ve Medcezir'in 12'nin altına düşmeyeceğini biliyoruz. Totali bi nebze kabullenebilirim, pek ilgilenmiyorumAynen Karagül hak ettiğinden fazlasını alıyor zaten ab'de 9 reyting de nedir Medcezir ve Yalan Dünya'yı geçmesi komedi zaten.
Medcezir inşallah yeni sezonda ab'de 10 ve üzeri reyting alır.